Zpět

Párty tip na týden 7.7. - 13.7.



Druhý prázdninový týden přinese spoustu prima festivalů a také údajně skvělé počasí. Proč toho nevyužít a nevyrazit třeba na festival Rosnička, nebo do Boskovic?

Pondělí

V pondělí zahraje v Crossu na Los Tekkenos soundsystém NSK. Vstup se neplatí a pokud bude tak krásné počasí, jak je slibováno, můžete posedět na zdejší prima zahrádce. V klubu Akropolis se bude hrát hip hop na akci Back to the Roots. V Roxy se koná akce Pure Rally, k zastávce Pure Rally v Praze. Hraje se na dvou stagích, hrají Wolscha, Subgate & Michael C, Flux & Bouler.

Úterý

V Mirage na Vinohradech se bude hrát electronica, minimal,techno, hraje HAEDUS a host. V Crossu Cross Garden live, vystoupí Moreno Morais (kytara, zpev), Dudu Morais (perkuse) a DJ Pocoloco. V olomouckém klubu 15 minut můžete navštívit Summer Party.

Středa

Ve Stormu si můžete posedět ve skvělé zahrádce, dát si něco grilovaného a potom zajít dolů do klubu na Wednights, vstup se neplatí a hraje Pixie! V Roxy se koná Definition House, za gramce nastoupí Pavel Bidlo! Na Flédě můžete navštívit grilování na Bárečku. Lemond Light up the party se přesunuly do Varů na festival! Konají se v klubu Foopa a Retro Cafe Bar.

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete navštívit klasiku, FX Bounce v Radosti FX, koná se zde Diamond Night s DJ Rawalem. Dále pak party Definition Wariors v Roxy s věhlasným DJ Fatty M. A čtvrtek je malý pátek a začínají také festivaly! Třeba festival Boskovice, nebo Vysočina Fest.

Pátek

Pátek je tady! Ukážeme vám, že si můžete vybrat mezi nabídkou klubů nebo festivalů! Například v klubu Storm tentokrát neuzslyšíte lámané beaty, ale techno! Koná se zde warm up na festival Let it roll, ale na stage, kde se bude hrát techno. Vstup se neplatí. Ve filmovém klubu Movies na pražské Letné můžete zajít na akci Latino House Mix, což bude to pravé osvěžení. Na Flédě zavládně Vendetka, dnb party v režii DJs Ospitch, Birg, Dizztrickt a Rybizz. Na akci můžete vyrazit také do klubu Ďábelská Huť v Libercu - koná se zde Resident Night. V českokrumlovském City Lounge se koná akce Dance or Die. A co nějaké festivaly? Co třeba festival Boskovice na Moravě?

Sobota

Pokud vás neudolal pátek, zde jsou tipy pro sobotu! V klubu Storm bude koncertovat kapela Loka. Filmový klub Movies pořádá party Retro Night, na kterou vás srdečně zveme! V Roxy vás potěší Refresment, hraje LuMichell a další. Plzeňský Pantheon vás zce na ATMOmuzik. Na Saturday Fever zve budějoviský Paradox. V Sunparku v Hradci Králové se koná akce Basstorm on tour. Brněnské Perpetuum pořádá Progessive Night.

Neděle

Po náročném týdnu můžete odpočívat třeba v klubu Duplex na Formatic on Rooftop.

Připravila: mia

Poslední komentáře