Zpět

Party tip na týden 8. 8. - 14. 8. 2011



Osmý měsíc roku 2011 vypadá lépe než ten předchozí, alespoň co se počasí týče, ale kdyby snad náhodou bylo zase hnusně, víš kam zamířit a to do klubu. Můžeš vyrazit třeba do Dušní 9 na Prahu 1, kde se nachází Bar Bar, kde je atmosféra příjemná a teplota vzduchu stálá.

Pondělí

Dlouho už jsme tě nepozvali na žádnej dobrej koncert, pominu-li festivaly, a proto tě na jeden pozveme právě teď. V pondělí v Lucerna Music Baru zahraje newyorská indie rocková formace Blonde Redhead.

Úterý

V úterý si skoč do smíchovského klubu Phenomen na akci nazvanou Rádio Vrtulník On-line! a Studentské úterý, kde se o zábavu postará DJ Michael Ví.

Středa

Prostředek týdne nabízí Ďábelskou Párty v libereckém klubu Ďábelská Huť, takže jestli máš chuť na tak trochu pekelnej večer, němel bys na severu Čech chybět.

Čtvrtek

Houm Ekšn se jmenuje čtvrteční párty, která, jak by snad mohlo vypadat podle názvu, nebude u nikoho doma, ale na pražském House Boatu Bukanýr, který kotví na nábřeží Ludvíka Svobody.

Pátek

Poslední, páté pokračování Cakebreak blešáku, proběhne v MeetFactory přesně rok po prvním. Takže jestli máš hadry na prodej, anebo chceš naopak doplnit šatník na podzimní sezónu, určitě zamiř v pátek na Smíchov, kde tě navíc čeká Fashion after-party s MA* / Kobra&Disko.

Sobota

V sobotu zase zamíříme na Vltavu. Parník Dance radia vyplouvá ve 20:30 z Rašínova nábřeží a kormidlo si během večera předají DJ’s Crossryders, Ronny a Dennis Sheperd.

Neděle

Konec nedělní "nudy v Brně" slibuje stylová kavárna Vyhlídka. DJ Leo Lycra ti nabídne electro, progressive house a taky chill-out. Weekend totiž končí až o půlnoci!

Poslední komentáře