Zpět

Party tip na týden 8.9. - 14.9.



Ze zahraničních hostů nás tento týden navštíví Danny Bird, který zavítá do klubu Storm již v pátek a rozjede zde pořádnou drumandbassovou jízdu! A v Roxy vystoupí samotný Carl Craig v exkluzivním tříhodinovém setu! 

Pondělí

V pondělí vás pozveme třeba do klubu Movies na Letné, kde se koná Music Bar. Pokud máte chuť na drumandbass, zavítejte na Los Tekkenos do klubu Cross, kde se bude hrát na dolejší stage dnb a nahoře psytrance. 

Úterý

V Roxy vystoupí americký rapper Kid Ink, který poctí Česko svou návštěvou úplně poprvé! V Akropoli se odehraje party Style Wars, na které zahraje DJ Zbnk. V ostravském klubu Bogota máte šanci slyšet dubstep, koná se zde party Dig Deep, klasická úterní poslechovka. 

Středa

V klubu Storm se tradičně konají Wednights, tentokrát zde bude úřadovat Bifidus Aktif. Českobudějovický klub Paradox nabídne DJ Marothu na IG Wednesday. Další budějovický klub Mighty Velbloud opět pořádá party Reggae Bashment, ta se bude pořádat každou druhou středu v měsíci. 

Čtvrtek

V klubu Storm vás  naladí na nadcházející víkend na party Loading Weekend, na které zahrají Bass Drop DJs. Každý čtvrtek se konají v klubu Movies party, na které můžete pít, co hrdlo ráčí za vstupné 399 korun, koná se akce A night in Roxybury. Do Radosti zase můžete zajít na FX Bounce, tentokrát From Bratislava to Prague. 

Pátek

Ve Stormu vystoupí hvězda labelu Hospitality Danny Byrd. V Roxy pak jistěě zazáří hvězda detroitské elektroniky Carl Craig. Klub Galaxy v Hrdlech pořádá Drum Attack. Klub Kahan v Mostě pozval DJ BlackJesuse na akci Candy. Boss bar v Poděbradech pořádá akci Rave Schock, na které se bude hrát drumandbass, franchcore, raggajungle atd. 

Sobota

V klubu Ateliér vystoupí slovenská krasavice Lady A na akci Slovakia Calling. V klubu Ďábelská huť v Liberci můžete zažít party s DJ Matamarem. V hradeckém Sun Parku se koná party DNB Night s DJ L Plus. Brněnské Perpetuum zažije party Splash Plus s DJ Tokátkem a dalšími. 

Neděle

V neděli se můžete před začátkem pracovního týdne naladit na akci Sunday Rhytm

Připravila: mia

Poslední komentáře