Zpět

Party tip na týden 9.3. - 16.3.



Tento týden se na nás opět chystá  pátek 13. Ničeho se ale nebojte a vydejte se třeba na Aphrodita, který je u nás jako doma. Přesto se vsaďte, že Roxy bude zase pěkně narvané! 

V pondělí se opět v Roxy uskuteční Free Mondays, tentokrát s hostem z Holandska, zahraje zde Strwaboy, který dříve působil v kapelách pod vydavatelstvím Ninja Tunes. V  Lucerna Music Baru si své četné fanoušky jistě najde koncert Xindla X a UDG. Brněnská Fléda přivítá festival krátkých filmů Future Shorts

Na Malé scéně v klubu Akropolis proběhnou Style Wars s DJ Zbnk, hrát se bude hiphop. Brněnský klub Favál přivítá Slovenskou noc,  která proběhne ještě v klubech Melodka a Fléda. Na Favále zahraje slovenská kapela Puding paní Elvisovej.

Ve středu můžete vyrazit jako vždy do Stormu na Wednights, tentokrát se ponesou v duchu neurofunku. V českobudějovickém klubu Paradox bude kralovat na noci Re-Refresh DJ Růny. V Lucerna Music Baru proběhne koncert britské kapely Metronomy. Brněnské Perpetuum zve jako vždy na Bass Wednesday.

Praviidelná čtvrteční party FX Bounce v Radosti FX tentokrát přivede DJ Lipiho ze Slovenska. Klub Shadow v Karlíně zve na Drumy i nedrumy. V klubu Retro se bude slavit! DJ Chris Sadler oslaví 40.narozeniny, gratulujeme! 

Pátek 13. je zde!  Vydejte se třeba do klubu Roxy na  Aphrodita, který je zde pečený vařený! Pardubický Gimlet zve na EDM Vibes, hraje se progressive house. Olomoucký klub Metro pořádá party v rytmu hiphopu, na Brainwave zahraje DJ Alyaz. Brněnské Perpetuum pořádá party Mastermix s DJ Neem.

Klub Magnum láká sobotní noci na Live4Fashion, zajímavou módní přehlídku, která bude doprovázena také house party. Na brněnské Flédě se bude hrát drumandbass na Vendetě, hraje třeba Opia. Ostravský Fabric bude pořádat své 15. narozeniny s Hungry beats. Táborský Kotnov zve na Finlandia Pure Sound with Coco Jumbo.

Klub Chapeau vám zpříjemní nedělní večer díky party Beng Beng a DJ Wwere.

Připravila: mia

Poslední komentáře