Zpět

Pártytip na 11.7. - 17.8



Tento týden se můžete podívat třeba na festival AIR, kam přijede hvězdná dvojka W&W. Máme pro vás ale i pár tipů na klubovky! 

Pondělí

V pondělí vás přivítá třeba klub Roxy a party Calling Monday.

Úterý

V úterý si můžete zajet do pískovny v Tišicích, kromě koupání si můžete užít party s Milkshake DJs. Jenom bacha na komáry! 

Středa

Středa přináší do klubu Storm Wednights, kdy se vstup neplatí. Tentokrát hrají A-Cray a DJka Annita. Hrát se bude dnb! V Retru roztáčí gramce dvojka Brian & Milan Bílek

Čtvrtek

Ve čtvrtek vás pozveme do klubu Roxy na Electronic Warriors, za gramce si stoupne osvědčená dvojka Fatty M a Subgate. Za vstup v létě ušetříte! Chcete vyzkoušet nový prostor? Zajděte do klubu KV77 v Londýnské na Re-opening party. Hrají hlavně DJs ze Studia 54, takže to bude pěkně divoké! 

Pátek

V pátek to můžete roztočit ve Stormu na Tantrum Desire. Pokud máte chuť na house, zajděte do Roxy na tradiční Climax. V brněnském Teepee na Prýglu se koná Famous Week, hraje třeba brněnský miláček davů, DJ Fly! 

Sobota

V sobotu si můžete naplánovat návštěvu klubu 2.parto a akce Boogie Night s DJ Jorgosem. Klub Pantheon v Plzni pořádá akci Star brothers v rytmu housu. Mareena Beach bar v Chlumci vás zve na open air Save the music, kde zahraje třeba Daho. 

Neděle

V neděli si můžete užít chill out na Sunset party na pískovně v Tišicích. 

Připravila: mia

Poslední komentáře