Zpět

Pártytip na 18.8. - 24.8



Prázdniny se překulily do své poslední čtvrtiny. I tento týden můžete prožít v klubech, nebo na festivalech, mrkněte, které konkrétní akce vám doporučíme! 

Pondělí

Klub La Loca vám umožní nastartovat týden na akci Monday Rush s DJ Stevem Knotsem. V Chapeau Rouge se konaní Chapeau Connections.

Úterý

V úterý můžete zavítat do klubu M11 v centru Prahy na Latin Fiesta Tuesdays. Čekají vás pochopitelně latino rytmy! Klub 360º Lounge Bar zve na akci Zouk meets WCS' party. Na Urban Beats se můžete dostavit do zlínského klubu Block 12, hrají DJs Lejboj Slim a Neuman. 

Středa

Ve Stormu se uskuteční opět Wednight, tentokrát hraje Philip TBC a vstup se neplatí. Paradox v Českých Budějovicích pořádá Lets party. Klub Kostka v Dačicích láká na vstup zdarma a akci Středeční prázdninová party, zahraje Adas a Halogen.

Čtvrtek

Ve čtvrtek startuje Hiphop kemp. Akce probíhá pochopitelně ve Festivalparku v Hradci Králové. V Paláci Akropolis zahrají DJs Weedy G SoundForce, Scarface, HerbyBoy & J.BDenoir, Honey T, Stuart se předvedou v Shadow Cafe v Karlíně. 

Pátek

V pátek začínají další zajímavé festivaly. Jednak jde o Mácháč, který je ale již vyprodaný, takže pokud nemáte vstupenku, pak máte smůlu, a také festival Kačeři. Sice menšího rozsahu, ale rozhodně připravovaný s láskou! V Roxy se koná Aphrodisiac, hraje Brian, Jean Luc & Frank Lucas. DNB nálože se vám dostane ve Free-D-Baru v Tišicích na Bass Breeze, hraje třeba Akira, Micros a Volume Plus. 

Sobota

V sobotu můžete zajít na Sunsphere do Roxy. Zajímavou akci také slibuje táborský Kotnov, kam zavítá Orion. Plzeňský Pantheon nabízí party Top Gear.

Neděle

V neděli se můžete pobavit v klubu Yes, kde se koná Seductive Sunday. Hraje se hiphop a do 11 je vstup zdarma. 

Připravila: mia

Poslední komentáře