Zpět

Pártytip na 21.7. - 27.7.



Pokud budete chtít zajít tento týden na festival, doporučíme vám třeba ten, který se koná na Moravě ve Svitavách. Je dokonce zdarma a kromě jiných hrají PSH!

Pondělí

V pondělí můžete zajít třeba do Roxy na Sheexy Boat Warm up. Hraje Biodan a Tazz. Do klubu Chapeau Rouge vás pozveme na Chapeau Connections. V Olomouci se můžete zúčastnit akce Pondělní patnáctka v klubu 15 minut. 

Úterý

V klubu Upgrade se bude hrát house a tech house na akci Be my music. Hrají DJs Thoma, Sky a Shorty. V Akropoli můžete navštívit akci Da Real Skillz, na které se hraje hiphop.

Středa

V Duplexu se koná party Vibe Jam. V klubu Upgrade zahraje IM Cyber na akci Deep Feelaz. A brněnské Perpetuum láká na akci Bass Wednesday.

Čtvrtek

Čtvrtek přináší i o prázdninách party FX Bounce v klubu Radost FX, tentokrát s Orim. Do Žlutých lázní můžete vyrazit na DJ Robota

Pátek

Pátek vám umožní navštívit party Dirty Retro v klubu Movies. V klubu Storm se koná party Devastator, warm up na Let it roll. V Roxy pořádají Sunsphere, na kterém hraje třeba Pavel Bidlo. Plzeňský klub Dance Club 28 nabízí akci Love House Groove, hraje En-Dee.

Sobota

Na party Free Drum and Bass Saturday můžete vyrazit do Stormu. Hraje Bifidus Aktiv a Pixie. V Roxy se koná Climax, nejstarší česká klubovka s Chrisem Sadlerem. Party Electro Swing Balkan Madness pořádá Cross. Warm up na Mácháč můžete prožít v klubu City Lounge v Českém Krumlově. 

Neděle

V neděli můžete jít tančit na techno, a to do klubu Magnum na Czech Techno Militia.

Připravila: mia

Poslední komentáře