Zpět

Pártytip na 28.7. - 2.8.



Příští týden se koná svátek všech milovníků - festival Let It roll s přehlídkou těch nejzvučnějších jmen! Zaujme vás třeba Matrix a Futurebound, Kamo a Crooked, nebo London Elektricity? 

Pondělí

V pondělí můžete zajít třeba do Radosti FX na housový set DJ Petra K. Stavit se můžete také v klubu Magnum, kde se koná Resident Night. Hraje Tokátko. A v klubu Chapeau Rouge můžete navštívit Freestyle Mondays

Úterý

V Roxy zahrají Biodan a Manio na Tunesday. V klubu Akropolis se můžete zúčastnit akce Housemania, hraje DJ Sveejk. Olomoucký klub 15 minut vás zve na Summerparty.

Středa

Ve středu se v klubu Storm vstup neplatí, koná se zde Wednesnight, hrají kluci z Bass Drop. V klubu Cross se hraje do pěti do rána, na hořejší stage to bude psytrance, dole pak house. V Roxy budou ovládat gramce Pavel Bidlo a Jorgos na Definition House. V brněnském Perpetuu se bude hrát drumandbass na Bass wednesday. V Pardubicích se koná pokerový festival, jeho závěrečná party Official Players party se uskuteční v klubu Gimlet. 

Čtvrtek

Pokud se už nemůžete dočkat festivalu Let it Roll, skočte si do Stormu na Let It Roll festival Thursday pre-party! V Pekelném baru se bude hrát house, v devět večer začíná DJ Farelly. Klub Upgrade bude pořádat akci Fertilizer, hraje se electroclash. V již ve čtvrtek začíná festival Sázava Fest!

Pátek

A v pátek to konečně v Benešově vypukne! Jedná se samozřejmě o festival Let it roll a my budeme také u toho! V táborském Kotnově se pořádá party Ibiza, hraje Brian a Lady A. V novém brněnském klubu Sono se uskuteční Hitpanorama, hraje se rap, rnb, disco a funk. Klub City Lounge v Českém Krumlově přivítá DJ Junior Jana na party One Love.

Sobota

Junior Jan bude hrát o den později v klubu Duplex na King of My Castle spolu Candy De La Rox. V Žlutých Lázních se pořádá festival Nenechte si ubližovat, konat se toho bude spoustu a zahraje DJ Dave. 

Neděle

Vrátili jste se z festivalu Let it roll a stále se vám nechce do reality? Vyrazte do klubu Storm, kde se koná afterparty! A kdo vám bude hrát? Prý ti, kteří festival přežijí!

Připravila: mia

Poslední komentáře