Zpět

Páté narozeniny Forbiddden Society Recordings oslavíte v Roxy



Páté narozeniny Forbidden Society Recordings se musí pořádně oslavit - jak jinak než s výbušnou směsí zvučných zahraničních jmen a kvalitního domácího talentu! Navíc se label night poprvé za celou svou historii podívá do klubu Roxy.

Tvrdý Drum & Bass v tomto klubu zazní snad úplně poprvé. Výročí samozřejmě chceme oslavit s vámi, protože label není jen Forbidden Society, ale i váš - tam, kde je dnes, jste ho pomohli dostat vy všichni, takže vás tam moc rádi všechny uvidíme a doufáme, že opět společně dokážeme, že tvrdý a temný Drum & Bass není jen okrajový styl, ale má na DnB scéně svoje pevné místo a hluboko zapuštěné kořeny.

Na akci proběhne exkluzivní výroční set, který ještě nikdy a nikde jinde nezazněl a pravděpodobně už ani nikdy nezazní, takže si ho rozhodně nesmíte nechat ujít! Bude to speciální b3b set se dvěma zahraničními hosty. Zaprvé to budou italští Hallucinator, legenda tvrdého DnB a ve scéně hodně uznávaní lidé, kteří nedělají kompromisy a nikdy se neodklonili od tvrdosti a svého unikátního stylu.

Zadruhé pak Katharsys, které tady asi není ani třeba představovat - zástupci tvrdého a temného Drum & Bassu z Francie známí svými unikátními snare bubny a celkově nezaměnitelným, mohutným zvukem, kteří přiletí představit svoje nové tracky, mimojiné z jejich dalšího release na Forbidden Society Recordings. Zatřetí potom sám Forbidden Society, o kterém českému publiku také není potřeba dlouze vyprávět; je to člověk, který se dlouho snaží kopat za českou Drum & Bass scénu ve světě a má za sebou nedávné vydání alba Thronecrusher, které mělo úspěch ve světě a bylo německým Mixmagem vyhlášeno jako nejlepší DnB album měsíce února.

Celé to potom nakonec doplní Smack, člověk který v ČR svou neustálou prací dokázal vybudovat Grime scénu v podstatě z ničeho. Svým posledním albem P's a Love zbořil úplně všechno, mimojiné za něj taky dostal cenu Anděl. Smack bude na micu poslední půlhodinu setu s Forbidden Society a společně vám předvedou své nové společné věci, exkluzivně poprvé na této akci. Akce bude doplněna o kvalitní CZ support, druhou stage si tentokrát vezmou na starost DJové ze Smackovy stáje Archetyp 51.

Tato akce bude současně také startovní stanicí tour k výročí labelu, která bude probíhat nejen v ČR, ale i na Slovensku, v Nizozemí, Polsku a dalších zemích. Kompletní tourdates budou zveřejněny už brzy.

ČASOVÝ ROZPIS

 

22:00 - 23:30 Joshu4 b2b Apoka

23:30 - 01:00 Computerartist

01:00 - 03:00 Hallucinator b2b Forbidden Society b2b Katharsys feat. Smack

03:00 - 04:30 Qo

04:30 - 06:00 Okan b2b Tactical

Poslední komentáře