Zpět

Páté pokračování klubovky Shake It! Už v sobotu v ROXY



Už po páté se do ROXY vrací moravský DJ CJ Fox se svou klubovou nocí Shake It!, která proběhne už tuto sobotu 12. 01., věrný souputník DJ a producent Kmin pro tentokrát zůstavá na Moravě, jelikož odpočinku není nikdy dost! Místo něj ale dorazí další DJs ze severní Moravy, jmenovitě to budou Petta Glover, Cou-D & Baluu, které dále doplní DJ Raa.o.

SHAKE IT! @ ROXY

 

DJs: CJ Fox, Petta Glover, Cou-D, Baluu & Raa.o

 

Termín: 12. 1.

 

Start: 22:00

 

Do 23:00 vstup ZDARMA, poté 100 czk

 Zřejmě nejzajímavějším ze sestavy lednového vydání Shake It! bude rezidentní Djane malého sympatického klubíku v Opavě Mix Bar Djane Petta Glover. Energie talentované Petty Glover vychází z energického výběru skladeb house music, doplněným gradujícím electro house, což jste si mohli osobně ověřit už v srpnu 2012, kdy na Shake It! Petta Glover vystoupila poprvé.

Dalšími do party bude zkušená dvojice Cou-D & Baluu, která se na Severní Moravě proslavila dnes už legendárním klubovým večerem BASSNIGHT, kde svou kariéru započal mimo jiné I rezident Shake It! CJ Fox.


Zapomínat ale samozřejmě nemůžeme na dnes už v Praze usazeného Ostravského matadora DJe Raa.O, který slibuje využít své precizní technické schopnosti a zahrát snad poprvé za 14 let nadupaný funky house set. Těšit se ale samozřejmě můžete i na um rezidentního VJe noci Climax Martina, který bude mít pod palcem vizualizace. Je tedy nasnadě, že v sobotu 12.01.2013 v ROXY se můžete těšit na hodně cool, zábavnou párty, na které protančíte celou sobotní noc ani nemkrnete!

WEB

 

Raa.o: http://www.raao.cz/

 

FB event: http://www.facebook.com/events/181517508660530/

 

ROXY: www.roxy.cz

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře