Zpět

Patrick Hagenaar v Duplexu – absolutní wow effect!!! Již tento pátek



DUPLEX představuje další epizodu své nejstylovější série – WoW party!Tento pátek 23. 5. 2014 Vás rukama i nohama vezme vzhůru Patrick Haagenar!

Popsaný jako "Tančící Astronaut", tento umělec s neuvěřitelným nadáním ovládnul rok 2014. Patrick Hagenaar je jedním z nejpronikavějších talentovaných skupin DJů a producentů pocházející z Holandska.

Patrick Hagenaar objíždí DJ koncerty po celém světě s dalšími křiklavými, jako je David Guetta, Axwell & Tiesto, pod nimiž prakají parkety v podání Haagenarovy produkce. Tento Holanďan se určitě vyzná v tom, co dělá. Jeho vrozený talent pro produkci se projevuje ve spolupráci na opravdu “WoW” remix hitech s Kesha, Haim nebo Rudimental. Taneční popu BMP od Kylie Minogue transformoval do parádního monstra tanečního parketu. Jako klíčový rezident pro Ministry of Sound poslední 4 roky má Patrick Haagenar fanoušky napříč všemi kontinenty a jde pouze jedním směrem: UP!

Dále se můžete těšit na osobité duo MATAMAR, které řádí na klubové scéně od roku 2006. Jejich rozmanitý styl plné energie, který se projevoval na akcích po boku významných DJů jako je Adam White, Mike Foyle a Woody van Eyden, nastaví tu správnou atmosféru pro vaši WoW noc! A do toho Vám CHESTTER zahraje svoje nejnabušenější soundy. Zapněte jeho nejnovější projekt Godzilla a sami uvidíte!

Po hektickém týdnu bude WoW to jediné, co budete chtít zařvát tento pátek!   

Připravila: mia/Duplex

Poslední komentáře