Zpět

PAUL VAN DYK – se po čtyřech letech vrací do Prahy



Legendární DJ a producent Paul van Dyk se přesně po čtyřech letech vrací do pražského prostoru SaSaZu, které naposledy beznadějně vyprodal. V pátek, 19. dubna 2013, zde opět vystoupí se svojí  exkluzivní audiovizuální show, kde mimo jiné představí své aktuální album Evolution a novou kompilaci Vonyc Session 2012.

Paul van Dyk již více než 15 let patří k absolutní špičce na poli elektronické hudby. Na svém kontě má několik až neuvěřitelných úspěchů, prodal více než 3 miliony alb, získal mnoho významných ocenění a nominací na Grammy, dva roky po sobě byl vyhlášen nejpopulárnějším Djem planety, hrál pro 1 milion lidí na Silvestra v roce 2008 a 2009 v Brazílii, a během jediného roku 16x obletí svět, kdy vystupuje před vyprodanými arénami, nejlepšími světovými kluby a na nejvýznamnějších hudebních festivalech a světových hudebních událostech. Zremixoval řadu slavných jmen jako Depeche Mode, Britney Spears, Justina Timberlakea, spolupracoval s Pussycat Dolls a mnoha dalšími hvězdami, jeho hudbu můžeme slyšet ve filmech, reklamách, videohrách, ale hlavně na jeho nezapomenutelných vystoupeních, ke kterým se jistě to dubnové v SaSaZu opět zařadí.

 

Vedle Paul van Dyka se v SaSaZu představí domácí hudební špička pod vedením nejznámnějšího domácího Dje a producenta Michaela Buriana, majitele labelu Bohemian Recordings, který má na svém kontě za poslední dobu několik úspěšných singlů jako Beautiful Love, I am sorry, nebo Chainsawer, kde spolupracoval s mladým talentem Jeanem Lucem, který hudební večer bude otevírat. Závěr večera bude tradičně patřit Michalovi Poliakovi, který na svém labelu Republic Recordings vydává jeden úspěšný hit za druhým, a jehož hudební hvězda v posledních letech stoupá rychým tempem stále výš, kdy pravidelně vystupuje po boku největších světových jmen u nás i v zahraniční. Tento line-up tedy slibuje dokonalou hudební noc, a zcela unikátní hudební zážitek pro všechny fanoušky té nejlepší elektronické hudby.

 

Vstupenky na Paul van Dyk 2013, 19.4.2013 v SaSaZu Prague,  budou v prodeji exkluzivně v síti www.ticketportal.cz. od středy 19.12., za nejnižší cenu 590 CZK.

Více informací na www.paulvandyk.cz

Připravila: mia/ Sasazu

Poslední komentáře