Zpět

Pig Fest on tour naděluje ceny!



Pigfest se již zanedlouho bude konat také na východě Čech – už 16.3. v pardubickém Ideonu. Pokud se na něj chystáte, určitě si pořiďte vstupenku v předprodeji, protože můžete vyhrát skvělé výhry a pravidla jsou prostá, posuďte sami!

Nebudeme vás nutit, abyste dumali nad těžkými otázkami. My po vás budeme chtít jediné, a to sice, abyste si zakoupili v předprodeji vstupenku (navíc za výhodnou cenu) a tu pak nás pak nechali slosovat. Nemusíte nikam nic posílat, ani nic zkoumat, stačí se soustředit jen a pouze na číslo vaší vstupenky. Ztratit tedy nemůžete vůbec nic, jen a pouze získat. Ceny jsou rozhodně lákavé, ale vzhledem k jejich povaze se soutěže mohou zúčastnit pouze návštěvníci starší 18 let. Výherce vylosujeme a následně zveřejníme na webu www.pigfest.cz a na našem Facebooku 11.03.2013.

Vstupenky získáte v předprodejích místech TICKETPORTAL, které najdete na www.ticketportal.cz

Další předprodejní místa jsou

PVV Ideon, Jiráskova 1936, Pardubice

Bio - G - Power, Jozífova 137, Opatovice nad Labem

 

Na jaké výhry se tedy můžete těšit?

pigfest_21_soutez

 

Ceny od growshopu Bio G Power

- luxusní čtyřdílná drtička Flamez průměr 60 mm v sametovém pouzdře

- tričko Flamez Che, velikost XL

- 5x papírky Flamez King Size 110x53 mm

- 5x papírky Flamez King Size Slim 110x44 mm

- 5x filtry Flamez

Hodinky Storm  Radiation

Vodka Amundsen 1L

6x plechovka Redbull 0,25l

Ceny věnované pivovarem Samson

 

Pig Fest on tour se bude konat v pardubickém Výstavním a společenském centru Ideon 16.3. 2013. Celá noc bude zasvěcena lámaným beatům, zahrají osvědčení matadoři Aphrodite z Velké Británie, B-Complex ze Slovenska, osvědčená česká stálice Akira, nebo místní a oblíbený Formitox. Cena jednodenní vstupenky v předprodeji činí 250 Kč, na místě pak 300 Kč.

www.pigsproduction.net/pf21

Připravila: mia

Poslední komentáře