Zpět

Podzimní Light Up the Party rozsvítí termokamera a laserová hra



Na přelomu října a listopadu dorazí do sedmi českých a moravských klubů šestá série akcí Lemond Light up The Party. Mezi novinky podzimní série patří měření teploty panáku Lemondu termokamerou nebo originální hra „Lemond Lasernet“.

Na programu je žonglérská show s LED tyčemi a UV tetování na tělo. Návštěvníci budou soutěžit o největší hvězdu všech akcí Lemondstar. Na dva vítěze čeká iPad Mini.

Novinkou podzimní série je „Lemond Termolight“, kdy budou promotéři ruční termokamerou sledovat teplotu panáků Lemondu vůči okolnímu prostředí. „Chceme zábavnou formou a využitím špičkové techniky lidem ukázat, že Becherovku Lemond si nejlépe vychutnají dokonale vychlazenou. Doporučená teplota servírování je 2 až 4 °C,“ říká brand manažerka značky Becherovka Lemond Dagmar Rychterová. Pro soutěživé je připravená originální hra „Lemond Lasernet“. Principem hry je vytáhnout bez doteku svítícího panáka z koule, která je protkaná lasery.

Na všech párty vyhraje jedna holka a jeden kluk iPod Shuffle a postoupí do internetového hlasování o největší hvězdu Lemond Light Up the Party. Dva vítězové, opět kluk a holka, se mohou těšit na iPad Mini a titul podzimní „Lemondstar“. Hlasující mohou vyhrát sluchátka Sony a lahve Becherovky Lemond.

Každý návštěvník Lemond Light Up the Party dostane na uvítanou drink. Své mistrovství s LED tyčemi předvede přední žonglérská skupina Magnis. Mezi tradiční a populární aktivity patří UV tetování na tělo, focení u tematických fotostěn nebo společný zážitek „Lemond Shotboard“. To je jedinečný zážitek, kdy si vychutná Becherovku Lemond sedm lidí zároveň. Účastníci párty si navíc odnesou spousty svítících cen.

Oblíbené Light Up the Party uvidí na přelomu října a listopadu jen sedm vybraných klubů. Termíny, místa konání a informace o hlasování jsou na  www.lemond.cz a www.facebook.com/lemond.cz.

Seznam klubů: 25.10., Znojemka club 2000,Třebíč; 25.10., Morava Disco, Karlovy Vary; 01.11., Disco Merklín, Merklín; 08.11., Maxim, České Budějovice; 08.11., Škuner music club, Děčín; 15.11., Cityclub Rožnov, Rožnov pod Radhoštěm; 15.11., El Magico, Praha 4

Připravila: mia/ Crest

Poslední komentáře