Zpět

Poslední červnové Free Mondays budou v ROXY patřit labelu NAKED Records



Skoro na den přesně po dvou měsících se na Free Mondays v ROXY vrací moravský DJ a promotér Rusty Fox a jak je u něj zvykem, ani dnes nebude v ROXY rozhodně vystupovat sám. Tentokrát se za DJským pultem bude střídat hned se čtyřmi svými kolegy, z nichž tři patří do stáje domácího labelu Naked Records.

 

Jmenovitě to jsou zakladatel NR Luis Lamborghini, zkušený matador Ian Kita (dříve známý jako DJ Kita) a nadějný pražský DJ a producent s pseudonymem James Londt, který vystoupí společně s Bongomanem Rafaelem. Posledním do party pak bude věrný souputník Rusty Foxe a jeden za zakladatelů JZD Promotion Papioil.

Co se žánrů týče, můžete se těšit na rozmanitou selekci pokrývající house, tech-house, deep house či techno, přičemž by mělo dojít i určitou hudební syrovost či poctivost, která je charakteristická právě pro produkci pod hlavičkou Naked Records. Tak jako na každých Free Mondays bude samozřejmě i na dnešní mejdan vstup zdarma a pro ty, kdo by rádi pondělní večírek nakopli něčím ostřejším, budou v ROXY připraveny panáky Bacardi OakHeart a Finlandie za akční cenu 39 czk.

WEB

Naked Records: http://www.nakedrec.com/

FB Event: https://www.facebook.com/events/471761609561070

 

ROXY: http://www.roxy.cz

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře