Zpět

Poslední Techno Animals v legendárním klubu Touster na Palmovce



  V pátek 8.3. se uskuteční poslední díl Techno Animals v klubu Touster na Palmovce. K této příležitosti přijede stoupající italská techno star LUIGI MADONNA, vydávající své techno lahůdky pod labely Plus8, Drumcode, Oktopus a další. Jeho tracky jsou pravidelně v TOP 10 techno chart na beatport.com. Luigi spadá pod booking Beatside, pod který také patří nám velmi dobře známý Joseph Capriati.

TECHNO ANIMALS  presents

LUIGI MADONNA (Plus8) / ITA

 

Pátek 8.3. 2013

Touster club and lounge, Sokolovská 152, Praha 8

info: www.facebook.com/technoanimals , www.touster.cz 

Vstup: při potvrzení v události akce na Facebook.com za 100,- Kč (platí pouze do 7.3. do 23:00) jinak na místě 150,- Kč


Main stage:
LUIGI MADONNA, K.Sandra, Adam Cloud & Pete Walk, Subgate, Franke, Proovan

Lounge stage: 
JB, Flesh, Alek Sys (CH), Revis, Peter Costa, Pert

Na hlavní stagei ho dále podpoří přední čeětí umělci jako je čím dál více populární charismatická DJane K.Sandra, stoupající pražská hvězda Subgate rezident party Adam Cloud, který se představí v b2b setu společně s matadorem české taneční scény Petem Walkem a line up doplní mistři techna DJ Franke a DJ Proovan.

I tentorát nebude chybět lounge stage, kde si budete moci vychutnat rytmy deep-housu a minimalu v podání rezidentů oblíbené party Minimal People JBho a Fleshe,  švýcarského DJe Alek Syse, rezidenta party Impress Revise, oblíbeného talentovaného Petera Costi DJe Perta

Pokud chcete zažít neopakovatelnou atmosféru v příjemném prostředí s kvalitním soundem, kde se navíc představí stoupající evropská techno star LUIGI MADONNA, pak neváhejte a přijďte se společně s námi rozloučit s posledním dílem Techno Animals v klubu Touster na Plamovce . Bude to legendární! J

 

Pokud chcete využít jedinečné nabídky zlevněného vstupného na tento exkluzivní mejdan, potvrďte se v události nahttps://www.facebook.com/events/298898313544546/ a získáte vstup za 100 Kč (platí pouze do 7.3. do 23:00).

Více informací a rezervace v klubu Touster; email: info@touster.cz nebo na tel. číslech 732 555 522, 605 000 666.

 

Luigi Madonna je DJ a producent pocházející z města Caserta nacházející se nedaleko kolébky italského techna Neapole. Ve věku 25 let tvoří velkou část evropské techno scény, společně s dalšími neapolskými jmény jako Marco Carola, Joseph Capriati, Rino Cerrone, jak o nich řekl Adam Beyer v Drumcode Radio Podcast, kde měl v lednu 2013 svůj debut.

 Už v roce 1999, se jako 14-ti letý neapolský DJ objevuje na prestižních akcích v populárních klubech jako je například Imperio II v Neapoli.  V roce 2002, kdy je ještě ovlivněn house music,  se objevuje v klubu Aversa (Caserta), kde hraje warm up sety před umělci jako Tania Vulcano, Justin Drake nebo Chiken Lips. V roce 2006 se jeho zájem začíná ubírat více ke stylům techno a minimal a se svou produkcí se zařazuje mezi zkušené producenty jako jsou například Joseph Capriati, Par Grindvik, Dominik Eulberg, Argy, Ben Sims. Díky tomuto se dostává do legendárního klubu Old River. Je osloven labelem Loose Records, za kterým stojí Rino Cerrone, který sází na jeho velký potenciál! Dostává tímto životní šanci. Na základě této spolupráce vychází Luigimu v roce 2009 EP Madonna, které mu otvírá dveře do neapolského techno světa. Jeho kariéra DJ-producenta se začíná zaměřovat na live performance. Od této chvíle je bookován do klubů jak je Ausonia v Trieste, Altro Mondo v Rimini (doprovázející Dave Clarka) až do fantastického klubu Egg v London, kde hraje společně s jeho kamarádem Markem Antoniem.

Aktuálně Luigi Madonna pracuje na projektu spolupráce mezi labely Analytic Trail, MKT a Material. Zde vydal například svou 12” desku “Material 001”. Další úspěšná skladba byl singl „7 swords“, který byl zařazen na kompilaci „Napoli Connection“ na labelu Drumcode, kde mimo jiné měli své tracky neapolské hvězdy Marco Carola, Joseph Capriati či Rino Cerrone. V roce 2011 vydává své další EP pro label Plus 8 s názvem Sensation.

 

Info:
http://www.myspace.com/luigimadonnabeat 
https://www.facebook.com/LuigiMadonnaBeat
https://soundcloud.com/luigimadonna 
http://www.beatport.com/artist/luigi-madonna/84795
http://www.residentadvisor.net/dj/luigimadonna

 

Mix - http://www.techno-livesets.com/2013/01/adam-beyer-presents-luigi-madonna-live.html

Video - 

Track -

Připravila: mia/ Toaster

 

Poslední komentáře