Zpět

Pozitivní Přínos, live band Sounday, rap a mnohem více přinese Freestyle Mondays



18. června je třetí pondělí měsíce, což znamená, že v Chapeau Rouge vypukne Freestyle Mondays. Tahle akce, s pečetí new yorské licence přitahuje plno těch, kteří rapem žijí, poslouchají ho, ale potkávají se tu často s muzikanty, kteří nejsou omezeni jen hip hopovou muzikou. Příjemná a neopakovatelná atmosféra je na skoro dva roky fugujícím Freestyle Mondays téměř samozřejmostí.

Pokud jste náhodou o tomhle mejdanu neslyšeli, tak vězte, že Freestyle Mondays je jediný pravidelný open mic jam s doprovodem živé kapely, v červnu to budou opět rezidentní Sounday. Kapela, která se střídá s DJs v doprovodu MCs, zpěvákům, beatboxerům, dává možnost vzniknout nečekaně povedeným spoluprácím a kombinacím stylů. Večerem provedou MC Metoděj a Dozer a nesmí chybět ani voklaistka Flowe. Neodělitelnou součmcema až do rána, tudíž se těšte na DJs: Shock O´, Watra, Dragon, Pret a Yofre.

Součástí Freestyle Mondays je i vystoupení hosta, kterým v minulosti byli například: Zverina, Lara 303, Rest a DJ Fatte, MC Gey, Tah Phrum Duh Bush (USA), PremRock(USA), IllSpokinn(USA), MC Gey, Henry D, Khomator a mnoho dalších. Čevencovou hvězdou večera bude pražská bandička Pozitivní Přínos. Kluci to zatím jedou především v undergoundu, každopádně jejich show stojí rozhodně za vidění a slyšení a nejsou to žádní nováčci, ale kapela, která má za sebou plno odehraných koncertů.

Freestyle Mondays je však především večerem pro MCs, kteří se tu střídají postupně u mikrofonu. A je spíš pravidlem, že na stagy zní třeba i 4 různé jazyky. Chodí sem striktní hip hop MCs, ale i ti, kteří dávají ragga mufin nebo drum and bass beaty. A všichni MCs, kteří se zaregistrují na: http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/ a zúčastní se jamu, mají vstup na akci vždy zdarma.

Hlavu nemusíte věšet ani, pokud nejste v Praze, Freestyle Mondays můžete online sledovta se skvělým zvukem i obrazem na: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/ a jeho sestřih si následně ze záznamu pustit na Streetcultureradio.cz nebo zkoukněte report na Alltv.cz. Partnerem Freestyle Mondays je Caney rum, který si můžete dát v celém klubu za super cenu. Takže doražte na vyjímečný mejdan, i přesto že je v pondělí. Nebudete litovat! Těšíme se 18. červnaChapeau Rouge.

Link:http://www.freestylemondays.cz/

Video

 

Připravila: mia/ Chapeau Rouge

Poslední komentáře