Zpět

Prago Union zvou na Odložené chlebíčky



Většina z vás asi ví, že vousáči z Prago Union nedělají do cateringu. Tak, že by chystali vlastní pořad o vaření? Prago v akci?

Nikoli. Zatím. I když k akci se tato zpráva váže také. Tím máme na mysli Vážný Boombox 14. listopadu v Lucerna Music Baru, kde budou Prago křtít svou zatím poslední "studiovku" Vážná hudba.

Odložené chlebíčky je pokračování kompilace nevydaných či jiných na albech se nevyskytujících skladeb - Metronom, kterou si pro své fanoušky připravila kapela v LMB již před 3 lety. Podobně tomu bylo i o rok později s CD V Barvách Instrumental. Oba tyto promo disky vyšly ve striktně omezeném a vlastním nákladu, který byl v drtivé většině rozdán návštěvníkům koncertu v LMB.

A Odložené chlebíčky na této tradici nic nemění ani napotřetí. Svůj chlebíček v podobě kompaktního disku se skladbami z Katova šuplíku dostane každý k anebo spolu s originálním nosičem alba Vážná hudba. Takže stejně tak, přinesete-li si své CD z domova, jako když si ho pořídíte teprve na místě. Tam bude samozřejmě k dostání i spolu s další muzikou Prago Union nebo novým merchem.

 

14.11.2013, Lucerna Music Bar, Praha

Vážný BOOMBOX

PRAGO UNION + Champion Sound - křest CD Vážná hudba

Support:Matheus & Renk, DJs: Kato, Maro, Jeffology & Lil Rowa

 

Odkazy:

Titulní skladba CD Odložené chlebíčky

Prago Union feat. Madame Pepper – “Bez debat 2 (Drifting Away)“

https://soundcloud.com/prago-union/prago-union-feat-madame-pepper

 

Video pozvánka na křest CD Prago UnionVážná hudba

 

Linky:

www.pragounion.cz

www.boombox.cz/14-11-2013_VAZNY_BBX-_Prago_Union_and_Champion_Sound/

www.musicbar.cz

Připravila: mia/ Lucerna Music Bar

Poslední komentáře