Zpět

Praha se po vyprodaném koncertu Hurts jich dočká napodzim



Novinka britského dua Hurts, jejich druhé album s názvem Exile, kterou kapela vydala 11.března, stihla za pouhý týden dosáhnout na mety, které pro jiné interprety zůstanou navždy pouhým snem. Citujme z tweetu, který Theo zveřejnil necelý týden po vydání alba :

RT @SonyMusicCZSK: @theohurts EXILE already gold and almost platinum in Czech Republic as well

Ano, album Exile boří evropské žebříčky a i v Česku si po týdnu sahají po platině. Podobná situace nastala v Německu, Polsku i Švýcarsku a vzhledem k tomu, že i jejich jarní turné je, včetně koncertu 28.března v Lucerna Music Baru, téměř po celé Evropě již několik měsíců vyprodané, nezbylo Theovi a Adamovi, aby na podzim přidali sérii koncertů, kterými uspokojí své věrné a nadšené příznivce. Podzimní tour zahájí dvěma říjnovými koncerty v domovské Británii, aby se pak přesunuli na starý kontinent a 8.listopadu dopravili svůj ansámbl do Prahy, kam dorazí z předchozího show ve Varšavě. Po dvou vyprodaných vystoupeních v Lucerna Music Baru a jednom ve velkém sálu Lucerny, je na podzim čeká čtvrtý pražský koncert během dvou let, tentokrát však v Incheba Aréně na pražském výstavišti.

Hurts se stali fenoménem! Nejen, že skvělé recenze sklízí jejich alba, ale nadšené ovace plné emocí provází také jejich živé koncerty. Hurts, tedy Theo Hutchcraft a Adam Anderson, jsou tu nejen proto, aby naplnili své sny, ale především proto, že touží naplňovat sny  také těm, kteří se jejich hudbou nechají oslovit.

Předprodej vstupenek na koncert v Incheba Aréně bude zahájen exklusivně ve čtvrtek 21.března v 9.00 hodin prostřednictvím Crowdsurge.com, v pátek 22.března pak budou vstupenky za 720,- Kč + poplatky také v předprodejích Eventim, Ticketpro a Ticketportal.

Více info na:

www.informationhurts.com

www.dsmacku.com

www.facebook.com/dsmackupromotion

Připravila: mia/ DSmackU

Poslední komentáře