Zpět

Před koncertem Sunshine bude promítán dokument Back to the roots



Za roky fungování jsou už Sunshine na české hudební scéně pojem.  Provází je kontroverzní pověst a polarizované názory kvůli jejich postojům a nechuti dělat kompromisy.  Nikdy se nestali mainstreamovou kapelou a nebude to jen tím, že byl jejich sound v Čechách pro mainstreamová média jistou dobu nepřijatelný.

 

 

Nicméně po mediálním boomu souvisejícím s v Americe natočenou deskou Moonshower and Razorblades, licencovanou  v  Čechách firmou Universal, se kapela dost slušně etablovala na české hudební scéně a stala se takovým malým kultem.  Co se všechno dělo předtím?  Jak vypadalo její "americké období", nahrávání desky v Los Angeles, koncertování v celé Evropě, USA a Kanadě, nebo Japonsku? Útržky jejich života, roztřesený náhled rozostřenou kamerou do útrob jejich rozprsklých životů, špína i pozlátko, nekonečné hodiny, dny a roky na cestách, laciné vtipy, šokující záběry i někdy dost vzácní hosté, kteří mluví o tom, jak do jejich života vstoupil tenhle živel. To všechno na ploše necelé hodiny bude dokument BACK TO THE ROOTS v produkci AD ROOM a SOUNDMACHINE, postavený převážně na archívu kapely a doplněný sestřihy z koncertů a aktuálními rozhovory, natočenými letos v USA i Čechách. Vše možná pochopíte až po jeho shlédnutí. Dojdou vám souvislosti. Nebo taky ne. Každopádně nechat si jeho premiéru ujít by bylo pošetilé.

Dokument BACK TO THE ROOTS bude exkluzivně promítán v rámci deseti vybraných podzimních koncertů. To znamená, že jej nebudete mít možnost vidět nikde jinde. Není to dostatečný důvod si na některou z deseti zastávek zajít a odletět si na dvě hodiny do jiného světa?!

 

Termíny tour:

23.10.2013 PRAHA – LUCERNA MUSIC BAR

24.10.2013 BRNO – FLÉDA

26.10.2013 SUŠICE – TRADIČNÍ KLOUB

  2.11.2013 LITOMYŠL – KOTELNA

  6.11.2013 PLZEŇ – ANDĚL

  7.11.2013 OLOMOUC – BELMONDO

  8.11.2013 OSTRAVA – MARLEY

16.11.2013 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ – NA RAMPĚ

23.11.2013 DĚČÍN – GARAGE

  6.12.2013 UHERSKÉ HRADIŠTĚ – MÍR

 

Teaser 1:

Více na www.sunshinetrash.com

Připravila: mia/ Lucerna Music Bar

Poslední komentáře