Zpět

Přichází nový koncept dekadentní párty MAXIMAL DECADANCE každou druhou středu a zdarma!



Pořadatelé již vyhlášené a na pražské scéně dlouhé roky ustálené párty Decadance spojili síly s Maxim barem a přichází s novým konceptem pravidelné noci, která se bude konat každou první a třetí středu v měsíci.

Datum: od 3. 7. 2013 pravidelně každou první a třetí středu v měsíci

Maxim Bar, Melantrichova 5, Praha 1

DJs: EVSON, BEZA

Hosté: mnoho live performerů, tanečníci, hudebníci

Vstup zdarma!

Těšit se můžete na pořádnou dávku skvělé taneční hudby okořeněné skvělými a velmi netradičními výstupy mnoha performerů, kteří budou mít po celou noc za úkol jediné: nenechat vás v klidu, šokovat bavit vás na maximum až do ranních hodin. Na výběr performerů bude kladen veliký důraz a v současnosti necháváme pod rouškou tajemství, co všechno na vás při MAXIMAL DECADANCE bude čekat! A to vše úplně zdarma, protože středy v Maximu budou vždy bez vstupného.

Těšit se můžete na velkolepé kostýmy, sexy tanečnice a tanečníky, bizzardní představení nejrůznějších účinkujících, prostě na noc plnou té nejlepší zábavy a dekadence! Stálými rezidenty této noci budou DJka EVSON a DJ BEZA, kteří se postarají o tu nejlepší hudební kulisu.

Zároveň oznamujeme, že v tuto chvíli připravujeme další úplně nový a odlišný koncept středeční party, který se bude s Maximal Decadance střídat a bude se konat vždy druhou a čtvrtou středu v měsící. Tato noc bude spuštěna počínaje 31. 7. 2013. Více informací již brzy.

Vstup zdarma.

Více informací na www.decadance.cz a www.m-bar.cz

Připravila: mia/ BTL Agency

Poslední komentáře