Zpět

Přijďte se podívat na nejstylovější večírek v Praze!



Znovu je tu nejstylovější večírek ve městě. Připravte se na Prague Allnighters s pořadovým číslem 9. Uskuteční se v pátek 12. června v krásném prostředí Kulturního zařízení Domovina s magickou atmosférou sedmdesátých let severní Anglie, odkud celá kultura Norther Soulu pochází. Taneční parket o rozloze 240 m2 nabízí všem tanečníkům dost prostoru pro nejlepší výkony.

Pánové vyžehlete si kalhoty, najděte klobouk, dámy vytáhněte ze skříní nejlepší šaty a zúčastněte se české northern soul taneční události, která vypukne v osm večer a v plném proudu vás ponese až do čtyř hodin do rána. Právě protančené večery mají na svědomí název Allnighters.

Za DJským pultem bude vévodit osvědčená sestava MR. CAT, DJ Buqi a DJ Path. Vedle českých Dj, se do Prahy chystá i posila z Berlína v podobě Dj Dana Yardmana. Fotoreport bude mít na starost Richard Oughton, který svým fotoaparátem dlouhodobě mapuje Northern Soul scénu na britských ostrovech.

Northern Soul je hudební a taneční styl, který vznikl v Anglii na konci 60. let. Členové vlny Mod si tehdy začali kupovat staré vinyly se soulovou muzikou a scházeli se, aby na ně tancovali. Čím undergroudovější nahrávku našli, tím líp. Postupně vznikla tradice večerů Allnighters, kde se pařilo a tancovalo celou noc. I dneska má Northern Soul v severní Anglii desítky tisíc příznivců. V posledních letech jich je čím dál víc i u nás a například v pražském klubu Buben se pořádají pravidelné northern soulové taneční workshopy.

Více informací na pragueallnighters.cz a Facebookovém profilu Prague Allnighters

Poslední komentáře