Zpět

Program březnových Free Mondays v ROXY



Velké novinky představí v březnu pondělní Free Mondays v ROXY. Od 10.3. budete moci každé pondělí vídat i zahraniční kapely a talentované projekty. Vstupné zůstává i nadále zdarma a na koncerty naváže DJská afterpárty až do rána.

První pondělí nám představí svou první desku punkrockoví Boy, týden po nich nastoupí uhrančivý americký multiinstrumentalista Smoota s podporou švýcarských Miami Mall. V druhé půlce měsíce se těšte na rakouský exportní indie-pop od Chronic City. Březen uzavře známa izraelská kytaristka Tamar Aphek s kapelou a záda ji budou krýt Gerda Blank.

31.3. ve 20:00 také proběhne vernisáž výstavy ROXY VISUALS Vol.2, která bude prezentovat nová umělecká díla vystavená v prostorách klubu.

Kompletní program a novinky sledujte na Facebooku Free Mondays
 
10/3 Free Mondays w/ SMOOTA  (US), MIAMI MALL (Zürich/CH)
Tags
: trombone, voice, TV ON THE RADIO, groovy, synthy, psychedelic
Smootova show je velkolepá, smyslná a provokativní. Vystupuje sám, a své písně prokládá zvuky kláves a trombonu. Smootha je talent v pravém slova smyslu. Zahrál si se jmény jako TV on the Radio, Sufjan Stevens, Spoon, Miike Snow, Pretty Lights a dalšími. Smootův styl je výrazný a sexy. Zpívá se zvláštní kombinací upřímnosti, erotiky a humoru. Těšte se i na švýcarskou kapelu Miami Mall, která svou umnou melodičností ideálně doplní amerického extravagantního umělce.
 
17/3 Free Mondays w/ CHRONIC CITY (AT)
Tags:indie- pop, rock, electronic
Indie-popový vývozní artikl z Rakouska Chronic City nás přijedou roztančit. To vše za použití nástrojů silně chytlavých indie melodií jež okouzlili fanoušky i média i mimo evropský kontinent. "Úžasný taneční indie-popový kousek" ocenil kvality kapely populární a respektovaný kanadský e-mag Hillydilly.
Český support obstará
Těšte se!
 
24/3 Free Mondays w/ djs
Djs: Rio, Bodie Raw, Johny Case
---
31/3 Free Mondays w/ TAMAR APHEK (ISR), GERDA BLANK (NZ)
+ vernisáž výstavy ROXY VISUALS - 20:00
Tags
: rock, Carusella, Shoshana, alternative, noise
Tamar Aphek se už dříve proslavila jako zpěvačka/kytaristka kapel “Carusella” a “Shoshana”. Odehrála stovky koncertů v Evropě a USA, předskakovala takovým jménům, jako The Editors nebo Monotonix. Aphek teď vyšla na povrch s novým projektem nazvaným jejím vlastním jménem. Spojila se s bubeníkem Nitzanem Goldbergem a kytaristou Asafem Rahimovem. Aphke v březnu spojí vydání debutového EP s evropským turné a zavítá i do ROXY.
Support obstará novozélandsko-český projekt Gerda Blank aka rock-noisový nářez, který vás určitě nenechá klidnými.

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře