Zpět

Program festivalu High Jump ve znamení extravagance a latinskoamerického temperamentu



Letošní ročník Desperados High Jump se uskuteční ve středočeských Hřiměždicích u Příbrami od 31. 7. do 1. 8. 2015. Areál kamenného lomu se opět stane dějištěm jediné, leč velmi oblíbené, cliffdivingové akce sezóny. Za dobu konání si Desperados High Jump vybudoval respekt mezi světovými závodníky i oblibu mezi návštěvníky, kteří této dechberoucí akci s chutí přihlíží.

Rituály a atmosféra, kterou jinde nezažijete

Hlavní atrakcí bude mexický rituál tzv. Mache Piňata. Kdo dokáže se zavázanýma očima basebalovou pálkou rozbít zavěšenou Piňatu, ten získává uvnitř ukrytou výhru. Smolaři budou překvapeni studenou sprchou. Vyhrává každý. Krásné a sexy hostesky jsou samozřejmostí. Slečny budou během akce prodávat žíznivým návštěvníkům vychlazené pivo Desperados. V areálu bude k dispozici i bar, kde může každý posedět a zahánět žízeň.

Zábava & um. Nechte se ozdobit v muerte stylu

Pro návštěvníky je zde přichystáno působivé malování na obličej, malování trochu jinak - v muerte stylu. V areálu budou mít příchozí možnost využít prvotřídních služeb kadeřnického salonu JOSHUA, který vytvoří rebelský účes, taková je i filozofie piva Deperados, které podporuje nevšední a divoké zážitky a probouzí v každém jeho rebelské já. Památku „na věčnost“ si pak v pátek mohou zájemci nechat vyvolat ve Smileboxu. Osobitost a extravagance si neodporují.

Malování na tvář v netradičním stylu tematicky doplní i možnost vyzkoušet si ojedinělé grafity. Pod vedením zkušených lektorů mohou lidé ukázat svůj výtvarný um – kreslení na mexické lebky v nadživotní velikosti. Výsledné grafity budou večer nasvíceny UV světly pod efektní dekorací.

Potkejte se s hvězdami letošního Desperados High Jump

V loňském roce byl skokem z výšky 32 metrů pokořen rekord High Jumpu. Podaří se rekord překonat i letos? Mezi účastníky je hned několik adeptů na vítězství, například Ilya Schurov (Rusko), Andy Hulliger (Švýcarsko), Christian Elvis Guth (Německo) a další. Třeba se ale dočkáme i překvapení a Desperados High Jump najde nového rekordmana.

Více informací naleznete na webu www.highjump.cz

Poslední komentáře