Zpět

První jména zahraničních účinkujících festivalu Let It Roll Open Air 2104



Pořadatelé největšího tuzemského elektronického festivalu zveřejnili první zahraniční jména letní edice festivalu Let It Roll. Festival uskuteční v areálu bývalých kasáren v Benešově v termínu 1. a 2. srpna 2014. Počet nových festivalových návštěvníků každoročně stoupá a pořadatelé pro letošní ročník plánují posunout laťku o pořádný kus výš. Můžeme opět očekát světovou špičku bass music producentů. První jména jsou již zveřejněna.

Mezi prvními zahraničními jmény festivalu Let It Roll Open Air 2014 najdeme rakouské duo Reinhard Rietsch a Markus Wagner, známí jako Camo & Krooked. Za dobu svého působení na světové scéně, vytvořili několik nezapomenutelných singlů, některé z nich jsou považovány za hymny současného mainstream  d'n'b.  Rakouskou dvojici doplní další hvězdné duo, britský projekt Loadstar. Dvojce dříve produkující jako Xample & Lomax patří mezi zástupce jednoho z nejúspěšnějších drum and bassových vydavatelství současnosti, Ram Records. Jejich produkce, založená na mohutné base a energickém rytmu, doslova trhá parkety po celém světě. Mezi dalšími headlineri najdeme i rodící se hvězdy Fred Vahrman a Josh Jackson alias Fred V & Grafix. Nadějní producenti podepsali smlouvu s vydavatelstvím Hospital Records v roce 2011.

Od té doby se jejich produkce pravidelně objevuje na BBC Radio 1Xtra a úspěšně si budují své místo na současné d'n'b scéně. Na letním Let It Rollu rozhodně nebudou chybět autoři jedné z nejhranějších drum and bassových skladeb minulého roku, britské duo DC Breaks. Jejich nekompromisní skladba ,,Swag,,se během minulého roku zaryla do paměti většině fanouškům DnB po celém světě.

Skupinu headlinerů doplní londýnský producent Tom Mundell a.k.a Metrik. Svou produkcí v poslední době trhá současnou d'n'b scénu na kusy. V neposlední řadě svou technikou za mixem patří mezi velmi schopné DJ's. První sérii zahraničních headlinerů uzavírá zástupce liquid drum and bassu, výherce ankety DnB Arena Awards 2013 v kategoriích Newcomer producent. Etherwood, čerstvá posila producentů Ram Records, Frankee a holandský řezník DJ Hidden. Další jména zahraničních účinkujících organizátoři festivalu zveřejní koncem března. Letní festival se koná 1. a 2. srpna 2014. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.

Oficiální webové stránky festivalu: http://www.letitroll.cz

Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz

Facebook event: www.facebook.com/events/1412125782357378

Link na předprodej vstupenek: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1275894

Oficiální fotogalerie:

Fotogalerie z Let It Roll Open Air 2013:

www.letitroll.cz/galerie/photo-let-it-roll-open-air-2013-fa4f0557.html

Oficiální video:

Video z letního festivalu Let It Roll 2013:

Připravila: mia/ LIR

 

Poslední komentáře