Zpět

PUMA Social Club Store otevírá workshop DJ Lab!



PUMA DJ Lab je něco mezi workshopem, setkáním DJingem omámených lidí a contestem, jehož vítězi PUMA trochu pomůže s další hudební kariérou. První takový povídací a kreativní večírek proběhne v PUMA Social Club Storu v pátek 15. února. Jeho hlavním hostem bude britský drum’n‘bassový producent a DJ FUTUREBOUND.

Mixovat se na PUMA DJ Labu učit nebudete, tyhle skillz si stejně musí natrénovat každý sám. Nasbíráte tam ale zajímavé kontakty a zjistíte spoustu užitečných informací, díky kterým vaši DJskou kariéru budete moci vzít za ten správný konec.

 

Svoje zkušenosti vám předá velký sympaťák a skvělý drum’n’bassový DJ a producent FUTUREBOUND. Pokud toužíte pokecat s někým, kdo patří v tomhle oboru mezi světové TOP, máte právě na PUMA DJ Labu parádní příležitost. A pak si na něj večer (už jako kamarádi) můžete zaskákat na mejdanu Let It Roll.  

 

DJing má dneska nespočet tváří a možností technických přístupů. Ty vám předvede japonská značka VESTAX, která se nespecializuje jen na gramofony a mixáky, ale i na nejrůznější DJské kontrolory, díky kterým budete za DJ pultem kouzlit mixy o sto šest. Po exhibici VESTAX DJů budete mít příležitost si s odborníky za zády všechno hezky vyzkoušet. 

     

No a to nejlepší na konec – účastníci PUMA DJ Labu dostanou domácí úkol, na jehož základě vybere odborná porota jednoho DJe, kterého PUMA přijme mezi své blízké přátele. „Budeme s tím člověkem v kontaktu, radit mu s kariérou a zvát ho jako DJe na vybrané akce v PUMA Social Club Storu,“ vysvětluje ambasadorka Pumy, DJka IM Cyber. Právě ona a DJ Radek Honc z Expres radia budou účastníkům workshopu stále po ruce. 

 

Abyste se mohli PUMA DJ Labu zúčastnit, musíte pro to něco málo udělat - odpovědět na následující otázky a svoje odpovědi zaslat do středy 13.2. na email puma@socialclubstore.cz.

 

  • Co podle tebe dělá DJe dobrým DJem?
  • Jak by vypadala tvoje party snů?
  • Na co by ses chtěl zeptat Futurebounda?
  • Napiš ve zkratce svoje DJské zkušenosti:

 

Více na FB stránce PUMA Social Club Storu www.facebook.com/kdonespinezaspi

nebo na FB události http://goo.gl/nSydL, kde vám také IM Cyber a Radek Honc odpoví na všechny dotazy.

Další důležité odkazy: www.audimpex.cz / www.letitroll.cz

 

PUMA® je jednou z předních světových sportlifestylových společností, která navrhuje a vyvíjí obuv, oděvy a doplňky. Ve své činnosti se snaží pomáhat světu podporou míru, tvůrčího ducha a udržitelnosti podle metodologie SAFE. Ve svých rozhodnutích a jednání se řídí hodnotami spravedlnosti, poctivosti a pozitivního a tvůrčího myšlení. PUMA začíná sportem a končí módou. Její funkční a lifestylové produkty spadají do kategorií, jako je fotbal, běh, motorsport, golf a yachting. Značka Black je výsledkem partnerské spolupráce s uznávanými návrháři, jako je Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara a Sergio Rossi. Skupina PUMA vlastní značky PUMA, Tretorn a Hussein Chalayan. Společnost PUMA, která byla založená v roce 1948, dodává své výrobky do více než 120 států, zaměstnává celosvětově více než 9000 lidí a má ústředí v německém Herzogenaurachu, Bostonu, Londýně a Hong Kongu. Více informací najdete na www.puma.com.

Připravila: mia/ Puma

Poslední komentáře