Zpět

PUMA Social Club Store se proměnil v návrhářské studio



Každý, kdo dorazil ve čtvrtek 18. října do PUMA Social Club Storu, si mohl na jeden večer vyzkoušet, jaké to je, být módním návrhářem. Designovaly se hlavně mikiny, ale i módní doplňky. Několik prvních návrhů se přímo na místě dokonce ušilo a jejich autoři v nich mohli odejít domů.

PUMA Social Club Store se proměnil v návrhářskou a šicí dílnu, kde bylo vše dovoleno. Originální prostor v centru Prahy ovládla inspirativní atmosféra, DJovy beaty a uvolněná zábava. Navrhovalo se, šilo, hrály hry, tančilo, povídalo a dělala spousta dalších věcí, které k takovému kreativnímu večírku patří. „Na Creative Factory jsme pozvali naše PUMA „clubbery“, kteří mají rádi originální módu a ještě radši něco sami vytváří. Na téhle party měli příležitost realizovat svoje skvělé nápady a rovnou si odnést vlastní mikinu nebo módní doplněk ve formě brože či kravaty, které nemá nikdo jiný na světě,“ řekla k akci marketingová manažerka Pumy Lucie Slavíková.

Na Creative Factory v PUMA Social Club Storu nechyběla ani řada známých tváří. Mikiny si navrhovali designér Maxim Velčovský, zpěvačka Charlie One, frontman kapely 100°C Jakub Johánek, hudební producent Brooklyn a režisérské duo SKUTR. Právě Martin Kukučka, který zrežíroval například představení Lidoskop, v nové mikině rovnou odešel. „Když jsem koukal na to množství barevných látek, které jsme měli k dispozici, najednou jsem nevěděl, jak to dát všechno dohromady. Už jsem si začal navrhovat klasickou mikinu s černým základem, ale naštěstí si mě všimla módní návrhářka, která tam tomu celému velela – prý budu ve fialově-zelené kombinaci strašně cool. Poslechl jsem ji a dopadlo to skvěle. On byl ale skvělý úplně celý večírek!,“ komentoval akci Kukučka.

Vybírala i dýdžejka Ladida

Více na www.pumasocialstore.cz, www.facebook.com/kdonespinezaspi

Připravila: mia/ PUMA

 

Poslední komentáře