Zpět

Retrospection!!night v novém!!



Po několika měsíční pauze se vrací Dj Ketan se svou pravidelnou taneční akcí, s kterou Vás bezmála 3 roky zásoboval v klubech Lemirage a v paláci Akropolis novými hudebními zážitky, neokoukanými dji, ale i ostřílenými matadory nejen české taneční scény. Nyní již ale nehledejte Retro!!night v programu paláce Akropolis, ale v novém a neokoukaném unikátním prostoru Cover Place, který vznikl v plně funkčním a všechny směrnice splňujícím atomovém krytu v Praze na Vysočanech.

Tento klub, který nabízí až 3 samostatné stagee a kapacitu více jak 1200 lidí, byl pro Ketana jasnou volbou. Opět to posouvá jeho akci o krůček dál. Cover sídlí jen necelých 300 metrů od MHD uzlu Vysočanská a je tedy velice dobře dostupný z jakéhokoli místa v Praze 24 hodin denně. Na pomyslnou premiéru v Coveru si Dj Ketan pozval své staré známé kolegy, kteří již Retro!!night několikrát navštívili.

Jako prvního musíme zmínit úplně prvního dje, který na akci hostoval a kterým je Dj Dannloop. Ten kromě jiného na této akci oslaví i své narozeniny!! Toho si vážíme! Dalším hostem bude jeho dlouholetý kamarád Aleš Bleha, který svým osobitým setem celou akci zahájí. A se svým techhouse/mininal setem přijede na Retro!!night úplně poprvé i Dj a producent TGT (Aquaphonic.cz). Na tohoto chlapíka se opravdu těšíme.

Připraveny jsou také retro vizualizace, které budou promítány na celou stěnu za djem. Oblékat do retro oblečků Vás rozhodně nebudeme, ale pokud někdo v něčem takovém přeci jen přijde, nechť tedy přijde. Dostane od nás dárek!! Celá akce začne po 21. hodině a končit bude v 05 hodin ráno. Že jste ještě v Coveru nebyli? Je čas!

RETROSPECTION!!NIGHT Datum: 5. 10. 2012 Místo: atomový kryt Cover Place, Praha Vysočany Start: 21:00 – end: 05:00 Djs: Ketan, TGT, Dannloop, Aleš Bleha + hosté

Připravila: mia/ Retrospection

Poslední komentáře