Zpět

ROXY uvádí limitovanou sérii zvýhodněných vstupenek na silvestrovský mejdan ROXY ECSTASY!



Konec roku 2012 pomalu ale jistě klepe na dveře a při té příležitosti je na čase poodhalit první detaily ke každoročnímu silvestrovskému mejdanu v ROXY. Ten letos nese mnohoslibný název ROXY ECSTASY a stejně jako loni proběhne nejen v klubu ROXY ale také v prostoru NoD. Klub ROXY navíc právě uvedl do prodeje limitovanou sérii tří set vstupenek za jedinečnou cenu 300 czk! Není to ale zdaleka jediná specialita, která se v ROXY a NoD 31. 12. chystá!

Kromě obligátního welcome drinku a drobného občerstvení čekají návštěvníky ROXY ECSTASY v celém klubu ROXY a prostoru NoD speciální silvestrovské vizualizace od VJ Quark / astraL d:VISION a chybět nemůže ani silvestrovský light design a laser show v režii Everset či tematické dekorace. Aby toho nebylo málo, na všech pěti barech budou navíc od 21:00 do 24:00 panáky Bacardi OakHeart a Finlandie za poloviční cenu! Těšit se můžete také na speciální akce s malými panáky zdarma, které budou probíhat po celou noc na vybraných barech.

 

Co se týče hudební náplně ROXY ECSTASY, jako každý rok iletos bude samozřejmostí přítomnost domácí DJské špičky, která zahraje na celkem třech scénách. Main stage bude již tradičně patřit house music, když se za DJský stůl postaví osvědčení a zkušení DJs hrající velmi pestrou škálu současného house. Jmenovitě to budou Tráva, Fatty M, CJ Fox a Kmin. Druhá stage situovaná v ROXY chill outu, kde zahrají DJ Yannick se saxofonistou Filipem Markesem a duo 2K & Sweg, pak nabídne krom house music také například liquid funk a další žánry, jež vás zaručeně roztančí.

 

Třetí scéna, která bude v prostoru NoD, pro změnu slibuje exkluzivní silvestrovskou DJ Fusion, kterou bude mít pod palcem trio Biodan, Tomics a TAZZ. NoD, jenž v rámci silvestrovského mejdanu ponese podtitul Comfortable Fresh Zone, nabídne návštěvníkům také lehké občerstvení stejně jako možnost dát si oraz od divokého mejdanu v ROXY a nabrat novou energii v pohodlných sedačkách. Ti hladovější pak budou moci až do pozdních nočních hodin využít denní nabídky jídel za velmi příznivé ceny.

 

Pokud se tedy rozhodnete strávit oslavy konce stávajícího roku a začátku toho nadcházejícího v jedinečných prostorách ROXY a NoD, můžete se spolehnout, že zažijete extatickou taneční party se vším, co k ní patří. To vše navíc za nyní naprosto jedinečnou cenu 300 czk, která platí pro prvních tři sta zakoupených vstupenek! Koupit je můžete v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal nebo v NoD, kde jsou vstupenky k mání každý všední den od 16:00 do 20:00 bez poplatků.

 

VIDEO

 

MadTV.cz – DJ Tráva live!:

 

WEB

 

ROXY: www.roxy.cz

 

FB Event: http://www.facebook.com/events/467926649915914/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře