Zpět

Rozhovor s Andy Moor před Trancefusion



Andy Moor poskytl ještě před svým vystoupením na Trancefusion Club Edition rozhovor...

BTL Agency uvádí :

 TRANCEFUSION – SPECIAL CLUB EDITION III.

Sobota 8. 6. 2013, 21:30 otevření klubu, 22:00 start programu, 06:00 konec

SaSaZu Club, Bubenské nábřeží 306, Praha 7

DJs: ANDY MOOR (UK), TENISHIA (Malta), BJORN AKESSON (SWE), NITROUS OXIDE (PL), THOMAS COASTLINE (CZ)

Hosté: SUSANA live (NL)

Ahoj Andy, díky, že sis udělal čas na rozhovor pro fanoušky Trancefusion.Co je u Tebe nového za posledních pár týdnů?

Zrovna jsem se vrátil domů po svém americkém turné a chystám se právě do studia. V současné chvíli pracuji na několika exkluzivních skladbách pro moji další kompilaci “Breaking the Silence 3” a během několika příštích týdnů bude vydána moje moje nová skladba “I Be”.

 Už brzy budeš vystupovat v Praze na Trancefusion Club Edition s podtitulem “Moor Music 100”, což je i jméno tvé radioshow. Můžeš nám o ní něco říct? Vidíš nějaký rozdíl ve své radioshow, když porovnáš její začátky a současnost?

Dělám tuto show jednou za dva týdny, protože chci zachovat vysokou úroveň její kvality a nezaplňovat ji průměrnými skladbami. Jinak se show příliš nezměnila od jejích začátků, nemluvím během ní, protože chci, aby byla podobná živému setu a aby si ji člověk mohl kamkoliv vzít a poslouchat ji znovu a znovu. Ještě pořád se najdou lidé, kteří poslouchají dřívější podcasty, takže je vidět, že jsou nadčasové, což je to, o co se snažím.

 „Daydream“ a „Air For Life“ patří nejspíš mezi tvé nejznámější hudební spolupráce, přemýšlíš ještě někdy o tom, že by ses dal znovu dohromady s Above & Beyond nebo Markusem Schulzem? A napadá tě mimo to nějaká vysněná spolupráce s nějakými dalšími umělci, kterou bys chtěl zrealizovat někdy v budoucnosti? Pokud ano, se kterými?

Ano, často mluvíme o další spolupráci a možná se již později během tohoto roku sejdeme a zkusíme něco vytvořit. Co se týče ostatních spoluprací, je tady několik, na kterých zrovna pracuju a je tu v současnosti hodně dobrých umělců, se kterými bych velmi rád spolupracoval.

Které ze svých skladeb si nejvíc vážíš a proč?

Nerad se příliš soustředím na svou vlastní produkci z dřívějška, naopak se spíš zaměřuji na hudbu, na které zrovna pracuji. Jakmile je skladba hotová, tak už není moc, co bych na ní udělal, proto si spíš vážím muziky, na kterou mám ještě nějaký vliv, jako je například skladba, na které zrovna pracuju ve studiu.

Kdybys měl možnost znovu zažít nebo změnit nějaký moment nebo bod ve své kariéře, který by to byl?

Nevěřím v ohlížení se za minulostí a ani bych nic neměnil. Nejde s tím už nic udělat, takže si myslím, že je lepší se dívat dopředu. Jsem šťastný, že žiju v rovnováze a nesnažím se udělat vše proto, abych byl slavný a kopíroval trendy; držím se huby, kterou miluju.

 Na jakých akcích vystupuješ nejraději? Jsou to spíše větší halovky nebo dáváš přednost klubové atmosféře nebo třeba menší open-air festivaly jako je např. Luminosity?

Mám rád různá místa. Jsem šťastný, protože hraju jak na malých, intimních, akcích, tak i na velkých halovkách. Mám rád tu výzvu, protože se jedná o dva úplně odlišné zážitky a musím tak být ve svých setech flexibilní. Velké halovky jsou úžasné show s velkou produkcí a vidět to moře lidí, kteří úplně šílí, je naprosto neuvěřitelné. Na druhou stranu malé, intimní, akce znamenají, že cítíš to blízké spojení s lidmi a je to skoro jako bys tam byl na tom tanečním parketu s nimi.

Jaké máš plány pro nadcházející léto 2013?

V současné chvíli pracuji an skladbách pro „Breaking the Silence 3“, které budu mixovat v červenci. Pak začnu pracovat na svém dalším autorském albu. MoorMusic 100 je už za dveřmi a spousta dalších kolaborací a produkce je taky v plánu.

Jak už jsme zmínili na začátku, 8. června 2013 dorazíš na akci do Prahy, abys oslavil velký milník ve své radioshow na akci Trancefusion Club edition. Chtěl bys něco vzkázat návštěvníkům akce a českým clubberům?

Miluju české clubbery a celkově lidi v České republice, vždy se u vás dočkám velice vřelého přijetí. Za to bych vám chtěl moc poděkovat a nemůžu se už dočkat na to, až vás uvidím na tanečním parketu!

Díky, že sis na nás udělat čas a uvidíme se v Praze. P.S.: České pivo už volá! :-)

Připravila: mia/ BTL Agency

 

 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz  nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 25. 2. 2013.

Klasická vstupenka za 390 Kč včetně veškerých poplatků a 490 Kč na místě.

GOLDEN VIP za 890 Kč a 090 Kč na místě.

DIAMOND VIP  za 1890 Kč a 1990 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion  nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

 

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 

Poslední komentáře