Zpět

Rychlosoutěž o volné lístky na Snowgoons do Chapeau Rouge



Tentokrát pro vás máme připravenou rychlosoutěž o volné vstupy na Snowgoons, na pořádný hiphopový mejdan, který se uskuteční již ve středu v Chapeau Rouge. Můžete vyhrát 1 volný vstup, stačí zodpovědět snadnou otázku.

Ptáme se vás: Kolik pater a barů má pražský klub Chapeau Rouge?

A. Jedno patro, jeden bar

B. Tři patra, čtyři bary.

C. Pět pater, bar ani jeden!

 

Své odpovědi posílejte na e-mailovou adresu ollie@doklubu.cz, a to do zítra úterý 27.11. do 16.00!

 

Snowgoons-partička, která si za poslední roky získala v Čechách velkou hromadu příznivců. Snowgoons-německé producentské trio, které už zvládlo osedlat plno jmen ze světového hip hopu - M.O.P., Heltah Skeltah, La Coka Nostra, OuterSpace, Freestyle, Sicknature, Edo G a mnoho dalších.

Snowgoons- to jsou geniální instrumenty spojené se striktním, tvrdým a kvalitním rapem.

Snowgoons-live show, která rozpumpuje kotel kdekoliv na světě a většinu přihlížejícícch donutí si tuhle crew zapamatovat.

 Všechny tyhle atributy čekají Prahu už 28. listopadu v klubu Chapeau RougeSnowgoons tentokrát nejspíš nepřijedou v plné síle svaté trojice, ale DJ Illegal pro pražský koncert připravil show, v které zadiktuje  Amík Sean Strange z NYC, tudíž se můžeme těšit na kvalitní rap a pořádnej mejdan. Koncert se navíc odehraje v prostředí Underground podlaží klubu Chapeau Rouge, kde se běžně potkáte po koncertu na baru s Afu-Rou nebo Speech Debelle. Prostor s výborným zvukem má omezenou kapacitu, to ale znamená, že nás čeká zážitek, kdy máš kapelu před seboutéměř  jako v obýváku.

Večer odstartují slovenští Strana Východná a DJ Resumé a následovat bude Elka, kterej to s publikem umí a přidá k tomu ještě vysokou úroveň svých skillz. Zábava bude pokračovat až do rána v rámci Dubstep Wednesdays ,úspěšného rezidentního večera Dje Hlavy.

Předprodej na koncert odstartoval již nedávno. Vstupenku si lze pořídit s předstihem za 250,-Kč na baru klubu (počet vstupenek v předprodeji j limitován), na místě bude cena vstupenky 320,-Kč.  Mimopražští si mohou objednat lístky na dobírku, stejně tak je tu pro mě možnost levného ubytování v blízkosti klubu. Pokud chcete této možnosti využít, stačí kontaktovat produkci klubu na:lucie@chapeaurouge.cz

Odkazy:

http://snowgoons.de/

http://www.chapeaurouge.cz

FB event:

https://www.facebook.com/events/142679905878699/

Připravila: mia

Poslední komentáře