Zpět

Sander van Doorn na MAGNETIC festivalu



Společnost LIVE61 oznamuje prvního z headlinerů MAGNETIC festivalu, který proběhne 7.5.2013 (den před státním svátkem) v hale PVA Expo Praha v Letňanech. Nejvýhodnější vstupenky jsou k zakoupení do 31.1. za 890 Kč v síti Ticketpro, dále pak kategorie vstupenek GOLD – ALL INCLUSIVE s neomezenou konzumací alko/nealko nápojů a s dalšími výhodami za 2900 Kč.

MAGNETIC festival
7.5.2013, 20:00 – 06:30
PVA Expo Letňany

www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival
Vstupenky:
- základní vstupné: od 890 Kč (cena se postupně zvyšuje)
- GOLD All Inclusive: 2900 Kč (obsahuje neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů v rámci GOLD teras, vlastní šatnu a oddělené toalety)

Holanďané ovládají nejen světovou house music, ale zároveň také jeden z největších indoor festivalu elektronické hudby ve střední Evropě. Prvním headlinerem MAGNETIC festivalu je geniální producent a dj SANDER VAN DOORN. Doorn patřil po dlouhou dobu mezi nejzásadnější umělce tranceové scény. Přes veškeré zásluhy o vývoj tohoto stylu se i on nakonec našel tam, kde vidí budoucnost většina producentů současné elektronické hudby – v house music. O tom, že se mu daří na co sáhne svědčí i výsledky ankety DJ MAG Top 100, kde se už sedm let drží v první dvacítce světových DJs. Poslední dva roky jej můžeme slyšet na těch největších festivalech světa po boku jmen jako jsou Chuckie, Laidback Luke, Hardwell, R3hab, Kaskade, Fedde Le Grand a v jeho posledních setech se to jen hemží těmi, které jste mohli vidět na předchozích dvou MAGNETIC festivalech. Do Prahy se vrátí po roce, kdy naposled vystoupil jako headliner Sensation White.

Sander van Doorn & Julian Jordan – Kangaroo (2012)

Jedna z nejvíce vyzdvihovaných skladeb posledních měsíců, která nechybí téměř v žádném z jeho aktuálních setů. Skladbu s ním produkoval Julian Jordan, sedmnáctiletý hudební talent z Holandska.

Sander van Doorn – Koko (2011)


Připravila: mia/ Live61

Poslední komentáře