Zpět

Sébastian Léger již 5.dubna v PRAZE!



Sébastien Léger vystoupí na akci Loony House – Arcade B-Day Games v pražském Yes! Clubu již na začátku dubna.

 

Po několika letech se v Praze objeví francouzská ikona dj a producent Sébastien Léger (FR). Umělec, který vydává své tracky u labelu jako MISTAKES MUSIC, DEFECTED či FORMATIK dorazí na klubovou noc Loony House, která bude v tento večer slavit první rok svého života. Sébastien Léger má za sebou hraní na festivalech jako je TOMORROWLAND, GLOBAL GATHERING či SENSATION WHITE. Klubová scéna hraje v jeho životě důležitou roli a proto můžeme najít v jeho biografii místa jako MINISTRY OF SOUND, PACHA (BUENOS AIRES), AMNESIA či SPACE IBIZA.

Nesmíme opomenout djs, kteří doplní headlinera. Rezidentním dj Loony House, který nesmí chybět je dozajista Michael J, který po setu Sébastiena Legera nebude mít lehkou úlohu, avšak věříme, že jeho kvality se projeví na 110%. Dalším, který připraví půdu pro headlinera večera je miláček pražského publika dj Subgate. Ten, který nesmí v Yes! Clubu chybět je náš papa dj Kluba (FR). Dalším, kdo povzbudí mnoho z Vás je Enrico, který již vystupoval na dubnovém Loony House.

O společný set večera se postará rezidentní dj projektu Minimal People dj JB a jeden z nejčastěji hrajících djs na této akci Finidi. Posledním základním kamenem této akce bude Tibiza, který neustále nabírá na obrátkách i co se týče producentké práce. Tyto borce doplní mladí djs, kterým jsme se rozhodli dát šanci zahrát si na větší akci a nabrat zkušenosti, které jim určitě pomůžou v jejich další kariéře a jsou jimi ve warm-up setu: Sebastian Deluca vs T-Zee a closing techno-setu dj Nemis vs Chris Lay věříme, že dorazíte poslechnout si jaký přínos může být pro českou taneční Scénu tato mladá krev.

 

prewiew Sébastien Léger


VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI - 250 CZK
http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1041266-sebastien-leger-at-loony-house.html

dále v YES! CLUB PRAGUE či si o ně napište na email: 
jonas@yesclub.cz nebo volejte 721 784 321 !!

VSTUPENKY NA MÍSTĚ - 350 CZK

leger black kopie (2)

Celý klub se promění v jednu velkou GAME ZONE, v prostorách klubu uděláme speciální hernu z arkádových automatů, které znáte s dětských let a na kterých každý utrácel svoje pětikorunky od rodičů. Hry jako Soník, Mario, Teeken a spousty dalších. Připravíme pro Vás soutěž, kde každý kdo se bude chtít zúčastnit u vstupu obdrží kartičku, kde bude 10 levelů, každý level = 1 panák. Ten kdo dosáhne posledního levelu toho čeká slibná odměna! Speciální 3D mapping pro tento večer v celoprostorovém stropním snímání. 

Vracíme se k tradicím Loony House a to vždy byly kostýmy, rádi bychom tuto věc obnovili i díky spolupráci s novou půjčovnou kostýmů. Tudíž připravíme pro djs speciální kostýmy a také tedy prosíme účastníky párty, aby se inspirovali v arkádových postavičkách a hrách, zde dáváme širokou škálu výběru a to, hlavně díky domu, že hodně z těchto věcí bylo zfilmováno si můžete vybrat od: Ramba, přes Maria až po různé Aliieny, zombíky či komiksové postavy. Pojdmě si udělat z Yesu udělat bláznivý dům! 
9.11.2012 - Spartaque and Da Fresh 
26.1.2013 – Stefano Noferini

Připravila: mia/ Yes! club

Poslední komentáře