Zpět

Sensation Innerspace již tuto sobotu!



Tuto sobotu nastane tolik očekávaná událost, na kterou se těší tisíce z vás - vypukne totiž Sensation Innerspace! Právě tento večer a noc se celá O2 Aréna převlékne do bílého a budou zde dunit hlavně housové rytmy. Na koho se zde můžete těšit?

Mr. White
Hostitel každé Sensation, tento redzidentní Dj je ideálním startem nezapomenutelného večera. Svými skvělými houseovými a techhouseovými rytmy vás hned přivede do varu. Díky účasti na každé Sensation je Mr. White velmi zkušeným DJem, který si je dokonale vědom toho, co dav chce a potřebuje.

Deniz Koyu
Deniz Koyu je jednou z vycházejících hvězd, která v roce 2011 dobyla scénu s obrovskými hity, jež vydalo Flamingo records a remixy pro Jamese Blunta a Kaskade. Jeho skladby jsou hrány takovými veličinami jako je Tiesto, Swedish House Maffia, Fedde le Grand a mnoho dalších. Deniz Koyu je jméno, které si nemůžete nechat ujít!

Mark Knight
Hlava Toolroom records se vrací na scénu! Muž zodpovědný za mega hity jako „Man with the red face“ a „Devil walking“ vám ještě jednou ukáže proč je jedním z nejpopulárnějších DJs na světě. Jeho rukopisem je směsice progressive houseu a tech houseu, která vás provede za hranice elektronické hudby.

Axwell
Axwell je tím, čemu se říká „house heavyweight“. Axwell, který vydává jeden hit za druhým, vás nikdy nezklame. Každý kdo miluje houseovou hudbu jistě zná hymny jako „Feel the vibe“, „I Found u“ a „In the air“. A aby toho nebylo málo, minulý rok byl také nominován na cenu Grammy. Kromě jiného je residentem světoznámého klubu Pacha, Ibiza. Očekávejte upliftingové a mocné taneční bomby od této superstar.

Sander van Doorn
Sanderovi se vede velmi dobře. S masivním albem, které se právě objevilo na stáncích a novým hitem „Chasin“, tak stále zásobuje své fanoušky novým zbožím. Díky hraní po celém světě a častému návratu na Sensation stage, Sander ví co udělat, aby udržel taneční parket ve varu.

Daniel Sanchez & Juan Sanchez
Tito bratři z Amsterdamu jsou v jednom kole. Danielův Bla Bla label roste každým rokem. Juan je zas hostem nocí „Format“. Vydáváním spousty velkých hitů a hraním po celém světě, tito kluci vědí, co dělat za DJským putem.

Vstupenky

Vstupeny stojí v květnu 1,690 Kč. Cena na místě pak bude činit 1,790 Kč. VIP vstupenky s přístupem na luxusní VIP terasu jsou v prodeji za 2,900 Kč. Z důvodu měnícího se DPH jsme byli nuceni zvýšit cenu první vlny vstupenek, abychom alespoň z části kompenzovali rozdíl oproti minulým letům.  Vstupenky sítě SAZKA TICKET lze zakoupit u jakéhokoliv on-line terminálu ve sběrnách společnosti SAZKA, tj. na více než 6 500 prodejních místech v ČR. Terminály jsou umístěny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Více informací a rezervace můžete provádět na www.sazkaticket.cz.  Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal.

Golden vstupenky s přístupem do luxusního klubového patra jsou v prodeji za 4,900 Kč. Golden vstupenka nabízí možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromě několika barů či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma. S Golden vstupenkou je umožněn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Pro majitele těchto vstupenek je vyhrazen vchod č. 10. Prodej probíhá na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin, nebo na emailu polanska@best.sazka.cz.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eeoALIc0dX8

Připravila: mia/ United music

Poslední komentáře