Zpět

Sensation White after party propukne v Retro Music Hall



Tak co, chystáte se letos na Sensation? Pokud po této párty nebudete mít ještě dost, můžete dorazit do Retra, kde se bude konat největší after po Sensation! A od O2 Arény vás dovezou autobusem, takže nemusíte zkoušet chytat nechytatelného taxíka!

Agentura Time 2 Play ve spolupráci s pražským klubem Retro Music Hall společně organizuje největší pražskou after party. Ta se uskuteční 20. května 2012 k příležitosti konání již šestého ročníku světoznámé hudební události Sensation White.

Samotná taneční akce Sensation White přivítá každým rokem více než 16 000 návštěvníků nejen z České republiky, ale i z celého světa.  Proto klub Retro Music Hall i tento rok pořádá následnou after party, kdy si ke spolupráci přizvala právě agenturu T2P.  Minulý ročník této after navštívilo více než 700 návštěvníků, kteří dorazili z O2 arény do již rozprouděné atmosféry v klubu. Pro návštěvníky akce Sensation bude připravena speciální autobusová doprava, která je zaveze zdarma z O2 Areny přímo do Retro Music Hall..

Po zbytek rána až do odpoledních hodin je připraven bohatý program, k němuž bude hrát kvalitní hudba v podání renomovaných českých Djs. V Retru vystoupí například Dj Brian, Bon Finix, Dail Manene, Martin Frank a další.

Připravila: mia/ Retro

Poslední komentáře