Zpět

Šesté pokračování klubovky Shake It! v ROXY ozdobí Chris Sadler



Už po šesté se do ROXY vrací moravský DJ CJ Fox se svou klubovou nocí Shake It!, která proběhne tentokrát v sobotu 9. 2. a jejíž největší hvězdou bude bezesporu rezident noci Climax Chris Sadler, jenž na tuzemské scéně patří k absolutní špičce!

SHAKE IT! @ ROXY

Special guest: Chris Sadler

DJs: CJ Fox, Kmin & Raa.o

VJ: Martin

Termín: 9. 2.

Start: 22:00

Do 23:00 vstup ZDARMA, poté 100 czk

 

Kromě Chrise a jeho energického pumpin" house setu se můžeme těšit také na věrnoho souputníka CJe Foxe Dje a producenta s přezdívkou Kmin, který se letos na Shake It! v ROXY představí poprvé.

Zapomínat ale samozřejmě nemůžeme na dnes už v Praze usazeného Ostravského matadora DJe Raa.O, který na Shake It! vystoupil už v lednu a podobně jako před měsícem i tentoklrát slibuje využít své precizní technické schopnosti a zahrát nadupaný funky house set.  

Jak už se na Shake It! stalo dobrým zvykem, chybět nebude ani rezidentní VJ noci Climax Martina, který bude mít pod palcem vizualizace a ideálně tak dokreslí atmosféru celé party. Je tedy nasnadě, že v sobotu 12.01.2013 v ROXY se můžete těšit na hodně cool a zábavný house mejdan, na kterém protančíte celou sobotní noc ani nemkrnete!

VIDEO

Chris Sadler DJ Set @ Frisbee:

WEB

Chris Sadler: http://www.chrissadler.com/

Kmin: http://www.djkmin.cz/

Raa.o: http://www.raao.cz/

FB event: http://www.facebook.com/events/130381913797893/

ROXY: www.roxy.cz

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře