Zpět

Silicone Soul budou hrát čtyři hodiny!



V sobotu bude v Roxy jistě pěkně narváno. Hrát tam totiž bude slavné skotské duo Silicone Soul, a to dokonce plné čtyři hodiny!

Silicone Soul tuto sobotu v Roxy v exkluzivním čtyř hodinovém setu!

Už tuto sobotu 7. dubna se v pražské Roxy na noci House Elements předvedou legendární skotští Silicone Soul. Shrňme si tedy poslední praktické informace týkající se ceny vstupenek, line upu, VJe večera ale i toho, v kolik uslyšíte Silicone Soul před samotnou party na vlnách Radia 1.

Vchod Roxy se otevře úderem 22. hodiny. Vstupenky jsou v tuto chvíli stále ještě k dostaní v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za 150,- czk + poplatky, na místě pak zaplatíte 200,- czk.

Kromě Silicone Soul, kteří odehrají v Roxy exkluzivní čtyřhodinový (!) set, vystoupí také trojice rezidentních DJs této nové party, tedy Biodan, Tazz a Slater. V Chill outu vás pak nechá vydechnout a načerpat síly k pokračování v mejdanu zkušená dvojka Cubik & Tomics. O vizuální stránku večera se postará VJ Mono.

Na party se můžete navíc náležitě naladit už před jejím startem! V sobotu po osmé večerní budou totiž Silicone Soul hosty v pořadu Audience Radia 1, takže se těšte na exkluzivní živý rozhovor a následný set.

 

Line Up:

22.00-01.30 - Biodan vs Tazz vs Slater (back2back warm up set)

01.30-05.30 - Silicone Soul (UK / Soma rec / Darkroom Dubs)

 

Další info naleznete zde: http://www.facebook.com/events/388579564503198/

WEB

ROXY: www.roxy.cz

Silicone Soul MySpace: www.myspace.com/4siliconesoul

Silicone Soul SoundCloud: www.soundcloud.com/siliconesoul

Silicone Soul Facebook: www.facebook.com/djbiodan.cz

DJ Slater: www.facebook.com/pages/DJ-Slater/27319466682

DJ Tazz: www.facebook.com/tazz.dj

DJ Biodan: http://www.facebook.com/djbiodan.cz

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře