Zpět

Silvestr 2015 v The Chemistry Gallery



  Silvestr v The Chemistry Gallery bude mít styl. Co jiného by se dalo čekat od galerie, která zastupuje současné mladé umělce a kde se hraje house. A uměním a hudbou bude vítat i Nový rok. K tomu přidejte tanec, jídlo, pití, Andy Warhola a máte před sebou noc, kterou by chtěl zažít každý.

THE WARHOL EXPERIENCE: Zážitek z umění, tance, hudby a jídla!

31.12.2014 19:00-04:00, prostor Elektra, Bubenská 1, Praha 7

Prostory The Chemistry Gallery se v silvestrovskou noc promění v pop artový ráj – instalace ze stříbrných polštářů, tapety, živé obrazy, projekce, konferenciér, taneční choreografie street danceové skupiny LEFT J-AWA... Tam všude uvidíte Andy Warhola. „Chtěli jsme oslavit Silvestr jedinečným konceptem. Warhol je symbolem zábavy ve stylu, který se k takové noci v naší galerii hodí. Ať už jde o netradiční spojení různých uměleckých disciplín anebo výzdobu interiéru. S inspirací vždy jinou významnou osobností historie umění bychom rádi pracovali i při dalších Silvestrech,“ říká Petr Hájek z The Chemistry Gallery.

Na Silvestra se ale chodí především za hudbou. Tu obstarají DJové Sebastian Paiza, Lucas Hulan,

IM Cyber, Alex Neivel, Lillou a Jorgos. V šesti setech provedou návštěvníky různými polohami house music a svojí selekcí osloví hlavně náročnější publikum. Ostatně především právě tomu je Silvestr v The Chemistry Gallery věnován. „V centru se v rámci oslav Nového roku většina klubů přizpůsobuje turistům a lidem, kteří na party normálně nechodí. My jsme naopak připravili program pro ty, kdo si během let vytříbili vkus a na běžných akcích se už často tolik nebaví,“ dodává jeden z účinkujících DJů Lucas Hulan.

Na samotný večírek jsou lístky k dostání za 300-600 korun (podle data zakoupení). Kdo chce v 

The Chemistry Gallery absolvovat také silvestrovskou večeři, může si pořídit speciální vstupenku

„all you can eat“ za 1000 korun. Podávat se bude asijská fusion kuchyně z restaurace Oi Zoi Oi Pho a součástí menu budou například plátky kachních prsou po thajsku s rýží, udon nudle na červeném kari s kuřecím masem, obalované krevety s pálivou sójovou omáčkou, sushi a spousta dalších dobrot.

Oficiální afterparty po Silvestru 2015 v The Chemistry Gallery se koná v klubu Grid (Opatovická 18, P1). Držitelé lístků „all-you-can-eat“ mají na afterparty vstup zdarma. 


Vstupenky:
party + all you can eat: 1000,- Kč
party (předprodej do 28.12.): 300,- Kč
party (předprodej 29.12.-31.12.): 500,- Kč

party (na místě): 600,- Kč

Předprodej:

The Chemistry Gallery, Bubenská 1, Praha 7 //  Dance Academy Prague, Bubenská 1, Praha 7 //

Follow Me Cafe Bar, Dlouhá 20, Praha 1

Rezervace na emailové adrese: nye2015@thechemistry.cz.
Pro bližší informace o vstupenkách či pro rezervace volejte +420 724 708 065 (Klára).

FB event.:  https://www.facebook.com/events/689470951166488/

www.thechemistry.cz

Poslední komentáře