Zpět

SK raper s nejlepší flow-Majself, neskloňovanější SK producent současnosti -Mugis, také Plexo a Honza Peroutka s živou kapelou-to vše zdarma 13.března v Cross clubu!!!



Ve čtvrtek 13. března zavítá do pražského klubu Cross v rámci akce More Than Hip Hop slovenská trojice Majself, Mugis a Plexo. Ti si zde odbudou premiéru v české metropoli a je na co se těšit! Kromě zmíněných vystoupí i Honza Peroutka s živou kapelou a dorazí i speciální hosté Wuty (Ul Farma) nebo DJ Fatte (Ty Nikdy label).

13.3.2014 20:00 Cross club/ Praha 7

Vystoupí:

Majself, Mugis, Plexo(SK)

Honza Peroutka+live band

Hosté: DJ Fatte, Wuty, Freestyle Mondays crew+DJ Dug

Vstup:ZDARMA

Facebook event:http://www.facebook.com/events/1379948328913673

 

Mugis, Majself a Plexo patří momentálně k tomu nejlepšímu, co se dá na slovenské hip hopové scéně najít a v poslední době tahle trojka hojně spolupracuje i s českými kolegy (DJ Fatte, Wuty, Jay Diesel, Idea, Rest atd…). Momentálně hoši brázdí české a slovenské kluby se svým společným albem Parfém a ve čtvrtek 13.3. konečně dorazí i do Prahy, vstup na mejdan je navíc zcela zdarma, tudíž není žádný důvod, proč bys tam měl chybět i ty!

Mnohými očekávaná show slovenské formace však není jediným programem večera. Další položkou čtvrtečního line upu je vystoupení Honzy Peroutky, který loni vydal fanoušky i kritikou ceněnou jazz-rapovou desku Klukovina a v Crossu zahraje se svou skvěle obsazenou živou kapelou, kde za bubny zasedne jeden z nejlepších českých mladých bubeníků Oliver Lipenský.

Předskokany hlavních hvězd bude ze svou freestyle rap show Freestyle Mondays MCs crew a jako host dorazí Wuty z ústecké Ul Farmy. O muziku až do ranního kuropění se postarají DJ Fatte z Ty Nikdy a DJ Dug, rezident Freestyle Mondays.

Videopozvánka Majself, Mugis, Plexo:

klipy-Majself, Mugis,Plexo:

klip-Honza Peroutka:

Připravila: mia/ Cross

Poslední komentáře