Zpět

Slavnostní vyhlášení CZECH DNB AWARDS již tuto sobotu ve Stormu!



Czech drumandbass awards jsou již tradiční zajetou událostí, a ani letos tomu nebylo jinak. Příznivci dnb mohli hlasovat hned v desíti českých a v osmi zahraničních kategoriích. Obhájí letos DJ Pixie, Rido nebo Jacob své vítěztví z loňského ročníku, nebo se dočkáme překvapení? To vše a ještě mnohem více se dozvíte již tuto sobotu na oficiálním slavnostním vyhlášení v klubu Storm!

A jak bude slavnostní vyhlášení vypadat? Večerem budou provázet respektovaní dnb DJs - IM Cyber a Akira, který má s moderováním této akce bohaté zkušenosti. Celá akce začíná ve 21:00, ve 23:00 proběhne vyhlášení světových kategorií a přesně o půlnoci se dozvíme vítěze všech českých kategorií. Vítězové budou odměněni plaketou, trofejí a nepochybně také uznáním na české dnb scéně.
Po půlnoci se naplno rozjede mejdan, na kterém zahrají špičky české dnb scény, konkrétně Philip TBC, Akira, Pixie, A-Cray, Bifidus Aktif, Schooler, Volume plus a vše doplní MC Embryo. Line up ještě není finálně uzavřen, takže je možné, že se dočkáme překvapení v podobě  setů od vítězů některých kategorií.

Vstup na celou akci je pro hlasující zdarma, stačí jen u pokladny nahlásit své jméno, pod kterým jste hlasovali. Pro ostatní je vstup nastaven na symbolických 50kč. Doufáme, že si to nenecháte ujít a že se ve Stormu sejdeme v hojném počtu, abychom vytvořili tu nejlepší atmosféru!

Souhrn účinkujících: Pixie, Philip T.B.C, A-Cray, Akira, Bifidus Aktif, Schooler, Volume Plus & MC Embryo

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

Facebook event: www.facebook.com/events/305787656235086/

Připravila: mia/ Storm

Poslední komentáře