Zpět

Slovenští hitmakeři ovládnou Prahu (nebo alespoň Holešovice)



Tento pátek se v pražském klubu Sasazu rozezní hity dvou ikon slovenského hudebního nebe: kapely Desmod a zpěváka Richarda Müllera. Naši východní bratři vystoupí v rámci akce Spiš Original party a slibují, že si publikum přijde na své. Přeneste se pár let nazpět a vychutnejte si největší pecky těchto hvězd. A aby si na své přišli také tancechtiví, ovládnou klub po zbytek večera DJs.

Spiš party - Richard Muller a Desmod

 

Tento pátek se v pražském klubu Sasazu rozezní hity dvou ikon slovenského hudebního nebe: kapely Desmod a zpěváka Richarda Müllera. Naši východní bratři vystoupí v rámci akce Spiš Original party a slibují, že si publikum přijde na své. Přeneste se pár let nazpět a vychutnejte si největší pecky těchto hvězd. A aby si na své přišli také tancechtiví, ovládnou klub po zbytek večera DJs. Pro úplnost dodáváme, že lístky, na něž aktuálně platí akce 1+1 zdarma jsou k dostání za cenu 300 korun (plus poplatky) a zakoupíte je v síti Ticketportal.

 

 

Zpěvák a hudbeník Richard Müller se narodil 6. září 1961 v Hlohovci. Svou kariéru načal v roce 1984 založením skupiny Banket. S ní také o pět let později zvítězil na populárním československém festivalu populárních písní Bratislavská lyra. V polovině 90. let 20. století zpíval v kultovní formaci PPF. Kromě dalších činností (tvorba filmové, muikálové i divadelní hudby nebo moderování) je znám především jako autor hitů Po schodoch, Srdce jako kníže Rohan nebo Štěstí je krásná věc. Zde je menší hudební ochutnávka:

 

 

Vznik slovenské skupiny Desmod se datuje do roku 1996, tehdy však byla především heavy metalovým uskupením. To se postupně měnilo, stejně jako se prostřídali i jednotliví členové. Přes punk se tak kapela dostala až do dnešního stavu, kdy předvádí především melodický rock. Mimochodem, věděli jste, že Desmodus znamená latinsky upír? Ale abysme to neprokecali, tady máte ukázku:

 

Poslední komentáře