Zpět

Smash&Grab It! - noc, kde se na třech stage bude hrát techno, hiphop a drumandbass!



Na festivaly je ještě poměrně zima, ale co byste řekli festivalu v prostoru klubu? Zajděte 11.5. do klubu Cover Place v atomovém krytu a na čtyřech stage můžete tančit na třidruhy taneční muziky - vystoupí celkem 19 Djs, 8 zpěváků a 2 hudebníci na živé nástroje. Uznejte, že to hned tak nezažijete! Hrát se bude techno, hiphop a drumandbass, takže si vybere prostě každý!

Poison Apple & Ragga Brigade present

Smash&Grab It! 4.

11.5.2012 – Atomový kryt Cover Place

Dne 11.5.2012 Poison Apple crew ve spolupráci s Ragga Brigade crew uvede 4. díl multi-žánrové akce Smash&Grab It!, která se koná v atomovém bunkru Cover Place.
Čekají vás tři plnohodnotné scény, na kterých vystoupí celkem 19 Djs, 8 zpěváků a 2 hudebníci na živé nástroje.

První scéna bude patřit drumandbassu, která ponese název Fizz cider stage. Představí se Pixie, Beast67, Ozone & Mr. Happy, Eska & Pe:te, Twisted Mind a Mazzon. Hranice se tu nekladou, takže uslyšíte jak hluboký našlapaný deep drumandbass, tak vyřvanější a techstepovější nálože, které vás prostě rozsypou a nepustí.

Držte se pořádně, protože další scéna je věnována hip-hopu, ragga a dancehallu. Ragga Brigade stage představuje své koně této scény. Vystoupí Rollandblow, Zaggamuffin a Katrin, Khomator live (DJ Custom, Khomathor & Lazy-O), Ragga Brigade live ve své šestičlenné sestavě, FMP (Fourward March Posse) a nemine vás ani workshop labelu Beat Life - http://www.beatlife.cz/ .

Poslední a třetí scéna bude patřit nejen klidnějším a rovnějším polohám elektronické scény. Hodláme vás vést napříč rovnými styly. Připravte se na techno-minimal a na producenta, který si říká Deep Noise (PRT), vystoupí jako DEEP NOISE live (Deep Noise & Mendoza).
Jemněji pak čekejte v rovných a melodických polohách zástupce crew Poison Apple. Barevnost vnese Pif, doplňí RDJ a TnO.

Cover Place, neboli atomový kryt nadchl nejednoho návštěvníka. Kvalita zázemí, bezpečnost a technické parametry prostoru odpovídají nadstandardu. Prostory vás prostě dostanou, v kombinaci s kvalitním zvukem, lightshow a hudebním obsazením budete koukat - http://www.coverplace.cz/cs/akce/details/20-smashagrab-it .
Připraveny pro vás budou drinky na barech v akci, welcome drink, speciální nabídka energy drinků a alko nápojů od sponzorů Big Shock a Fizz cider. Čekejte pozornosti od společnosti Growshop.cz.

Start ve 21:00 11.5. a konec v 6:00 druhého dne. Vlezné do 22:00 80Kč, poté 120Kč.
Událost fcb: https://www.facebook.com/events/424884384192102/

 

Rozdělění scén:

Fizz cider stage: Drum&bass
BEAST 67 /Drumandbass.cz/
PIXIE /T2b, Let it roll/
ESKA & PE:TE /DnB Fever/
OZONE & MR. HAPPY /Poison Apple, DnB Fever, Open Mind Fest/
TWISTED MINDS /Sound Of Culture/
MAZZON /Poison Apple, Open Mind Fest/
MC TUKAN /DnB Fever/
MC PAPARASTY & ZACHY /Ragga Brigade/

Ragga Brigade stage: Hip-Hop, Ragga, Dance Hall
ROLLANDBLOW & ZAGGAMUFFIN & Katrin /Emergency JBC Station/
KHOMATOR live /Khomator & Lazy-O, DJ Custom/
RAGGA BRIGADE live /Beat Life/ Mcs: Paparasty & Zachy, DJ Blofeld & Negast, instruments: Chris Vern & Kapari Li-Ponk/
FMP /Fourward March Posse

Different stage: techno, minimal, tech-house, elektro, dubstep, jackin-house, nu-disco
DEEP NOISE live /PRT, Deep Noise & Mendoza /Cosmic crew/
PIF /Poison Apple/
RDJ /Poison Apple/
TNO /Poison Apple/

Projekt Poison Apple je postupně se rozvíjející organizace lidí, kteří svou láskou k hudbě, aktivitou a sny chtějí podpořit alternativní scénu a povznést tak její přehlednost na plně funkčí, multi-žánrový infoserver. Cílem projektu je sdružovat aktivní tváře jakéhokoli věku (DJe, producenty, organizátory, umělce, programátory ajn.), které věří v krásu a sílu svých snů a chtějí se podílet na jejich budování. Více zde: https://www.facebook.com/otravene.jablko?ref=ts

Ragga Brigade vznikla na konci roku 2011 jako podprojekt Bass Bros crew, od které se časem oddělila.
Prvotním nápadem bylo vytvořit uskupení djs a mcs, podporované hráči na hudební nástroje, které spojuje záliba k reggae music ve všech jejíh formách.
Hlavním záměrem je dělat živé vystoupení MCs s vlastnímy texty, ale i freestylem, spolu s djs a dokonalou souhrou s instrumenty.
Každý z členů si svojí hudební cestu proráží již nějaký pátek, takže se můžete dočkat pvotřídních mixů, kvalitního repu a ragga i zpěvů a samozřejmě výjmečné ukázky citu pro nástroje. Více zde: https://www.facebook.com/pages/Ragga-Brigade/324538637585010

Tuhle parádu si nesmíš nechat ujít!!! :D

 

Připravila: mia/ Cover Place

 

Poslední komentáře