Zpět

Souboj dancehall tanečnic už na konci června v Praze!



Praha bude 28. června hostit unikátní dancehallovou akci, která nemá v Čechách ani na Slovensku obdoby! Nejen, že si to rozdají nejlepší tuzemské tanečnice - clashovat (nebo battlovat, chcete-li) budou i legendární postavy domácí hudební scény - Selector Boldrik a Peeni Walli Sound!

Třešničkou na dortu bude vystoupení královny české dancehallové hudby Missy M, kterou doplní Messenjah, Mr. Roll, talentovaný zpěvák Junior Smile a oblíbený český rapper Rest, který si do dancehallových riddimů zarapoval už několikrát pod taktovkou DJe Scarface! Missy a Rest se objevili i na Scarfacově mixtapu Pragga Connection a na jednom pódiu vystoupí vůbec poprvé!

Pozvání do hudebního clashe vůbec poprvé přijal Selector Boldrik, kterého zná masiv po celém Česko-Slovensku! Rozdá si to s ostřílenou partou Peeni Walli Sound! Kdo má nejlepší selekci? Kdo je nejzapálenější sběratel dubplates a nejvíc strhne publikum?

Pokusy o Dancehall Queen už v Čechách byly, ale až v roce 2013 bude do soutěže zapojena street dance scéna - to znamená, že uvidíte opravový tanec a ne jen zmatené třesení pozadím! Kdo se stane oficiální českou Dancehall Queen? To zjistíme 28. června v Rock Café! Taneční částí bude provázet velký fanoušek street dance a dancehallu - Poeta z rádia Spin!

Vítěz každého clashe si, kromě pocitu vítěze, odnese i 10 000kč! Přijď podpořit domácí dancehallovou scénu, která je konečně i v Čechách na vzestupu!

Zahrají vám DJs Scarface, Noir, Selecta J.B., Angel Dawg a Poeta a těšit se můžete i na příjemný bonus v podobě dancehallové street dance show! To vše už 28. června v Rock Café!

 

28.6.2013 ROCK CAFE

OPEN 20:00

SOUND CLASH o 10.000 Kč:

SELECTOR BOLDRIK VS.PEENI WALLI SOUND

DANCEHALL QUEEN BATTLE o 10.000 Kč - přihlášky na dancehallqueen@email.cz

Live act: Rest, Missy M, Mr. Roll, Messenjah, Jr. Smile

Street dance show

Djs: Roccaflex Crew/Scarface, Selecta J.B., Angel Dawg, Herbyboy/, Poeta/Radio Spin/

Vstup: 100,- předprodej TICKETSTREAM, 150,- na místě

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/135763823285837/

 

Poslední komentáře