Zpět

Speciální relaxačně ozdravný pobyt na Jičínsku! Maydan 2014!



Na Vyhlídce, jak se Miletínské místo konání open airu jmenuje, se můžete těšit na páteční i sobotní večerní hudební program, který bude ladit do skvěle řešeného a čistého prostoru kempu Na Vyhlídce plného zeleně, chatiček, nekonečných travnatých ploch, kvalitních barů a především velkého koupaliště.

Akce: Maydan open air 2014

Místo: Autokemp na Vyhlídce – Miletín (okres Jičín)

Datum: 25. – 27. 7. 2014

Djs: Ketan with Band! - live (CZ/BLR/USA), Igor Pataky (CZ), Dolph (Dora CZ), Rafael T. (Dora CZ), Detrik (CZ), Felix Tom (CZ), Waxwork (CZ), Fixxi (CZ) and more

Vstup: 60,- / 100,- / zdarma

Na oba večery si pro Vás organizátoři připravili hudebně zajímavý program, o který se postará sedm djs a mnoho jejich hostů, kteří budou od brzkých večerních hodin zpříjemňovat atmosféru, jistě horkého dne u koupaliště, svými sety plného deep, tech, latino a funky houseu.

Již kromě zmiňovaných Dora Djs, jimiž jsou stálice pražské club-bar scény Rafael T. a Dolph, přijala pozvání i mezinárodní partička Ketan with Band!, která v čele s pražským dj Ketanem představí svoje energické dj- live vystoupení s hudebníky a perkusisty. Další skvělé jméno lineupu je legenda české a slovenské taneční scény, člověk co již v 98 roce roztáčel desky na festivalech jako Cosmic Trip a řadě dalších zásadních a nezapomenutelných akcích, dj, který se objevil po boku řady světových djských star, Igor Pataky. Lineup dále doplní neméně úspěšný DJ Detrik, který se svými djskými projekty baví tisíce lidí a hraje po celém světě. Na Maydan dorazí také talentovaní a skvělý djs jako Felix Tom, Fixxy, Waxwork a nesmí chybět hosté, kteří se postarají o support v odpoledních hodinách.

Kemp na Vyhlídce, který bude hostit akci takovéhoto ražení poprvé, je ideální místo pro aktivně strávený víkend. Kromě velkého koupaliště a mnoha chatiček a bungalovů, disponuje také velkými travnatými plochami, které vybízí k letním hrátkám, relaxu a poslechu skvělých setů vystupujících djs. V dopoledních hodinách můžete vyrazit do přírody, nebo do Safari parku do Dvora Králové a mnoho dalších atraktivních míst.

Hudební program je připraven na páteční i sobotní den od 18 ti hodin. Do této doby budou další hosté ladit lounge music a různorodou hudbu k navození klidné letní atmosféry. Poté se již rozjede Maydan na plné obrátky. Kromě denního koupání v čistém umělém koupališti pro Vás bude připraven arzenál chutných pokrmů z grilu, ledově vychlazené pití, stanové městečko, bungalovy a krásná okolní příroda.

Pro přesné informace jak se k nám dostat použijte plánovač trasy na mapách, případně webové stránky kempu http://autokemp.miletin.cz/kudysem.htm .

Pokud Vás zajímá více o vystupujících djs, chcete si poslechnout jejich sety, kouknout na videa, přečíst si jejich historii, současnost, zde jsou jejich webové stránky:

Igor Pataky (http://www.idj.cz/djigorpataky/ ) / Ketan with Band! ( http://djketan.cz/) / Detrik (http://www.idj.cz/detrik/ ) / Dora Djs (https://sites.google.com/site/djrafaelt/ ).

Pro kompletní informace o celém open airu klikněte na facebook událost https://www.facebook.com/events/741028419281788/?fref=ts

Dozvíte se tam také jak jít na akci zdarma a další praktické informace k celému open airu. 

Těšíme se na Vás – DORA DJS!!

Připravila: mia/ Meydan

Poslední komentáře