Zpět

Speciální vánoční díl HIP HOP 4EVER! s vánočním koncertem kompletního labelu Ty Nikdy již tento pátek 21. prosince 2012 v Lounech!



Speciální vánoční díl legendární akce HIP HOP 4EVER! se uskuteční již tento pátek 21. prosince 2012 a rozhodně nebudeme oslavovat nesmysl s názvem konec světa ;-) Budeme oslavovat hip hop kulturu a vánoce roku 2012! Akce se opět uskuteční v New Imperium Music Clubu, který se nachází v severočeských Lounech na adrese Náměstí Benedikta Rejta 2300.

Kdo vzpomíná na loňský vánoční díl HIP HOP 4EVER, ten ví, že tenkrát na akci dorazil rekordní počet návštěvníků (přes 1250 lidí v klubu!). Pevně věříme, že letos to bude podobné!

Vánoční díl HIP HOP 4EVER přinese hned několik novinek. Akce odstartuje úderem 21:00 a po zahřátí vás bude čekat street dance vystoupení mostecké (převážně dívčí) taneční skupiny The F.A.C.T.! Poté bude následovat legendární freestyle battle, ale aby nenudil lidi, kteří se těší na naše DJs a headlinery, tak proběhne rychlým systémem.

Poté příjde hlavní hřeb večera - SPECIÁLNÍ DVOUHODINNOVÝ VÁNOČNÍ KONCERT kompletního labelu TY NIKDY! Ano, slyšíte/vidíte dobře. IDEA, REST, PAULIE GARAND, MC GEY, BOY WONDER (SK) a DJ FATTE na jednom podiu 21.12.2012 v Lounech! Těš se na známé věci ze sólo i label alb!

Po tomto velmi speciálním koncertu necháme dostatek času pro tanec na parketu. K tanci a poslechu budou hrát DJs FATTE (TyNikdy!), KWÉ (FX Bounce!), SAYBON (Black Dynasty) a BÁRT (Most)

To bylo ve stručnosti představení programu vánočního dílu HH4EVER, který proběhne v pátek 21.12.2012 ve zbrusu novém lounském klubu New Imperium. Akcí bude jako vždy provázet PAN RADU (Óčko TV). Start akce úderem 21:00, vstup klasicky za 150 a akce je bez věkového omezení. Více informací nalezneš průběžně na www.hip-hop.cz a oficiálním facebook profilu www.facebook.com/kwehiphop4ever

V závěru bychom rádi poslali poděkování našim partnerům, bez kterých bychom nemohli vánoční díl akce HIP HOP 4EVER uskutečnit. Specielně díky pro: Red Bull, Heineken, ČEZ, Casio G-Shock, Queens Hip Hop Shop, OCB a Skateshop.cz.

Už plánuj výlet se svou partou! Vidíme se všichni tento pátek 21. prosince 2012 v Lounech na speciálním vánočním díle HH4!

Potvrď svou účast zde: http://www.facebook.com/events/126835484140764/

 

Top legendární párty v regionu! Vánoce proběhnou letos již 21.12.2012 v Lounech! Buď u toho se svou partou!

 Připravila: mia/ HH4

Poslední komentáře