Zpět

Splňte si svůj hudební sen!



Chtěli byste se stát respektovaným hudebním producentem a skladatelem? Pokud toužíte prorazit, pak právě pro vás je určená nová hudební soutěž! Na své skladbě můžete spolupracovat se skutečnými profíky!

Příležitost pro každého, kdo si chce na jeden den vyzkoušet práci s týmem profesionálů ve špičkovém nahrávacím studiu, nabízí nová soutěž „Splň si svůj hudební sen“. Stačí nasbírat nejvíce hlasů od internetového publika a na konci přesvědčit odbornou porotu vlastním autorským dílem. S výhercem pak budou na jeho skladbě spolupracovat zvukový mistr Andrej Lažo a producent Jan Kleník. Cenu můžou získat i samotní hlasující – pro ty je ve hře notebook z řady ASUS N Series.

V prvním kole je úkolem soutěžících získat co největší počet fanoušků. Třicet nejpopulárnějších (tedy těch s největším počtem hlasů) postupuje do dalšího kola, kde už budou mít prostor předvést své hudební schopnosti – vytvořit vlastní autorské dílo podle zadání poroty. Může se zpívat, rapovat, hrát na hudební nástroj, remixovat na počítači... Každý dělá, co umí. Virtuální publikum vybírá z nahraných skladeb na internetu formou popularity contestu (hlasují vždy pro jednoho účastníka z nabízeného páru) a pošlou tak do finále pět nejlepších. Absolutního vítěze soutěže nakonec určí odborná porota v čele se známým producentem Janem Kleníkem.

Vítěz soutěže dostane na jeden den k dispozici špičkové nahrávací studio i s týmem profesionálů. K ruce mu budou zakládající člen skupiny Ohm Square a producent Dary Rolins Jan Kleník, oscarový zvukový inženýr Andrej Lažo a v případě zájmu také tři hudebníci.

Vyhrát ale může úplně každý, kdo se do soutěže zapojí. Na jednoho hlasujícího, který podpoří některého z účastníků v popular contestu, čeká notebook ASUS N56. Příslušenství od značky ASUS dostanou také soutěžící, kteří postoupí do pětice nejlepších.

Soutěž probíhá na stránkách http://apps.facebook.com/asusstar/ . Registrovat se a hlasovat můžete už teď!

 

Jan Kleník

  • zakládající člen skupiny Ohm Square

  • v současné době člen projektu Sklenik

  • producent čtyř alb zpěvačky Dary Rolins

  • spolupracoval s mnoha dalšími osobnostmi české hudební scény – Dan Bárta,  Tonya Graves, Lucia Šoralová, Priessnitz, Jana Lotta, Mersi a další)

 

 

Andrej Lažo

  • známý český zvukový inženýr

  • spolupracoval s mnoha hvězdami české i světové hudební scény (David Bowie, Suzanne Vega, Čechomor, Lucie, Lenka Dusilová, Kabát a další)

  • vytvořil zvuk nejlepší filmové skladby za rok 2007 „Falling Slowly“ autorů Glena Hansarda a Markéty Irglové oceněné Oscarem

Připravila: mia/ PR klinika

 

 

Poslední komentáře