Zpět

Starnight v Ateliéru již dnes



Úspěšná taneční noc Starnight je založená převážně na happy houseové a hit houseové scéně si stihla za svou již 10 letou existenci vytvořit tradici úspěšné a jedinečné noci, která je nabita energickou a veselou muzikou, která se v poslední době vyskytuje na čím dál méně místech a tím zůstává STARNIGHT stále populární a vyhledávaná mezi party peoples.

Její zakladatel MarcoS kladl hodně důrazu hlavně při výběru rezidentních DJs, kterými jsou dnes již prověření a zkušení DJs, kteří podávají na každé starnight nezapomenutelné výkony, kterými se snaží šířit veselou náladu, aby to pro party peoples byl neuvěřitelný hudební zážitek, jelikož hudba musí procházet srdcem, aby jí každý dokázal opravdu cítit. Za těchto neuvěřitelných 10 let existence se ze STARNIGHT stal tým profesionálních DJs, kteří si zakládají na tradici této noci a chtějí mezi lidi vnášet pozitivní a veselou energii. Samozřejmě úspěchy této noci dosáhly na tu nejvyšší metu a díky tomu se STARNIGHT pořádá převážně v těch nejlepších a nejvyhlášenějších klubech po celé České republice jako jsou Studio54, Fabric, Roxy, Duplex, Mecca, Atelier, Gimlet, Staré lázně Kolín, ale měla tu možnost se podívat i za naše hranice a to do Španělska, Chorvatska, Itálie. STARNIGHT je prostě stále neokoukaná párty, která přináší jistý standard kvality a jistotu, že z této párty odejdou party peoples maximálně spokojeni. Úspěchy Starnight jsou ve velkém měřítku, ale poukážeme na dvě velké poslední párty na kterých byla Starnight k vidění a tím je populární a lidmi vyhledávaná BORA BORA a asi nejzajímavějším je hraní po boku Patricka Hagenaara z legendárních MINISTRY OF SOUND a připravují svojí vlastní stage na největším open air festivalu v ČR a to na O2 Open Air Festivalu v Panenském Týnci, kde je hlavní headliner Fatboy Slim.

 

Info Facebook: Starnight.cz

 

MarcoS

 

Tento osobitý Dj a jediný zakladatel legendárního Pražského after klubu Studio 54 během své dvanáctileté kariéry pobavil svými veselými a energickými sety spoustu návštěvníků klubů po celé ČR, ale i na velkých halových akcích a festivalech, z nichž stojí za zmínku například Creamfields (2004, 2009) nebo Mácháč (2005, 2006, 2008, 2010). MarcoS je promotérem úspěšné párty STARNIGHT, která má za sebou již 10 letou tradici a byla žádaná v nejlepších českých klubech, jako jsou Duplex, Mecca, Roxy, Očko Music Club Praha, Atelier Club, Havana Club nebo Radost FX, Fabric, Staré Lázně Kolín, Gimlet, ON Club. MarcoS se díky svému osobitému stylu za tuto dobu zařadil mezi českou Djskou elitu a je stále vyhledávaným a žádaným DJem a to nejen v ČR, ale dokonce i za našimi hranicemi, kde měl možnost hostování v Chorvatsku, Itálii, Španělsku a u našich sousedů na Slovensku. Na konci roku 2011 MarcoS otevírá v Praze po delší době svůj klub s názvem ATELIER, který je exkluzivní nejen svým komfortem a dvěma hudebními podlažími, ale stává se zajímavým už jen tím, že ho vede samotný MarcoS a to je záruka toho, že se v Ateliéru budou konat jedny z nejzajímavějších klubových nocí a mejdanů, ve kterých se vyskytnou jen ti nejlepší Djs z celé ČR, ale dokonce zde přivítá i zajímavé projekty a Djs z celého světa jako například v roce 2012 bude Atelier hostit jednu z nejuznávanějších a nejznámějších hudebních legend ve světě a tím je bezesporu MINISTRY OF SOUND a HedKandi. Další významnou akcí, které se zúčastní je velká a lidmi velice vyhledávaná párty pod názvem BORA BORA. A tím to samozřejmě nekončí, MarcoS neustále pracuje na tom, aby byl stále v popředí a party peoples věděli, že kde bude MarcoS, to bude vždycky stát za to a bude zaručenej mejdan!  S otevřením Ateliéru MarcoS začíná spolupracovat s Libereckým Dj Pierre Marcem, kterého přibírá do svého týmu a společně se rozjíždějí po ČR jako stěžejní Djs STARNIGHT a tím se postupně dostávají do povědomí všech party peoples po celé ČR a budují jméno a zázemí nejen pro sebe ale celou Starnight.

 

Info Facebook: Marcos Marcel

 

DJ LOUTKA

 

Dj Loutka,  vlastním jménem Michal Maudr je jeden z našich nejstarších houseových DJ. Jeho jméno je právem spojováno se vznikem naší klubové scény. Já mám Dj Loutku spojeného s mými prvními párty, bez ohledu na to, že je to už spousta leta, tak si na něm cením jeho konzistentního a kvalitního houseového stylu . Je to prostě ostřílený zakladatel českého house, který vás na párty vždycky rozproudí.

 

I přesto,  že se vyučil jako automechanik, ho to neustále táhlo ke gramcům a bylo jen otázkou času, kdy se  pro něj práce DJ, stane tím hlavním zdrojem obživy. Jeho otec byl také DJ a tak lze toto „řemeslo“ v jejich rodině označit za osudové.

 

Na začátku 90. let začal hrát Dj Loutka v pražském klubu Bunkr, později v klubu Futurum, kde se věnoval především kytarovým a new wave projektům. Jeho údajně první house párty byla v Melounu a od té doby údajně tomuto stylu absolutně propadl (jako já  – pozn. autora).

 

Poté odjel do Amsterdamu, kde koupil gramce, mixák a první desky. V seskupení ToMaMi pořádá první house párty na české hudební scéně. V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust.

 

V roce 1994 jeho Djská kariéra konečně nabírá na obrátkách. Dj Loutka přijímá pozvání Dj Joost Van Bellena do amsterdamského klubu Roxy, kde jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu. V dalších letech je zván do téměř všech předních Amsterdamských klubů (Paradiso, Chemistry, Mazzo…), kde postupně pracuje na svém vytříbeném djském stylu.

 

Po návratu do Prahy není klub, ve kterém by Dj Loutka neměl svou rezidentní noc (Radost FX, Mecca). Asi nejznámější rezidentní nocí je SHAKE, na které vystupuje pravidelně s Dj Trávou. Díky této noci se stává legendou české taneční scény. Později vystupuje po boku takových jmen, jakými jsou například Chemical Brothers, Underworld, Jazzanova, Westbam, Carl Cox, Terry Francis, Darren Emerson, Josh Wink, Bushwacka, Dimitry…

 

V roce 2001 Se Dj Loutka více zaměřil na vlstní tvorbu a pod labelem BeesWax vydává singly Second a Third. Single econd později producentský tandem Silicone Soul uvedli a zremixovali na Radio1: Essential Mixu.

Dj Loutku doporučuju všem, kteří mají rádi house, protože ten je v jeho podání opravdu parádní.

ATELIER CLUB

Atelier Club - Where music never ends

 

Prijdte se pobavit na party a protancit s nami nonstop celou noc v luxusnim prostredi premioveho hudebniho klubu v centru Prahy.

Ceka na vas nezapomenutelna show od nejlepsich svetovych DJs az do dopolednich hodin a fantasticke koktejly od nasi mile obsluhy.

Klub nabizi 2 bary, 2 VIP salonky, VIP lounge s vlastnim barem, bottle service, Free WiFi, rezervace stolu.

Usporadame pro vas narozeninovou oslavu, firemni vecirek nebo modni prehlidku vcetne cateringu a vyzdoby klubu dle vasich prani.

Do klubu vas zdarma odveze Atelier Free Taxi z cele Prahy.

 

Adresa: Zitna 4, Karlovo namesti, Praha 2. Provozni doba: 22.00 az 10.00+

www. atelierclub.cz

www.fb.com/atelier.club.prague

Připravila: mia/ Ateliér

 

Poslední komentáře