Zpět

Suit Up se zavelí na párty ve středu v Retru



Suit up! je legandární hláška ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku. A jde také o párty, která se koná již tuto středu v pražském klubu Retro. Podívejte se, co všechno se na vás chystá!


„Dobře uvázaná kravata je prvním vážným krokem v životě,“ řekl kdysi Oscar Wilde a Barney Stinson by s ním jistě vřele souhlasil. Ještě důležitějším životním krokem je však návštěva Suit up párty s dobře uvázanou kravatou. Takže začněte pomalu cvičit precizní uzle nebo leštit lodičky, protože oblíbená Suit up párty, tentokrát s podtitulem Challenge Accepted, se uskuteční v pražské Retro Music Hall už ve středu 14.3.2012.


Přijmout výzvu a navštívit tuto již pověstnou párty se vyplatí nejen kvůli skvělé atmosféře, ale také kvůli možnosti vyhrát parádní ceny (např. v tombole). Soutěžit se bude o ceny spojené se seriálem How I Met Your Mother jako je Playbook, Bro code, Blue horn, Ducky tie a o spoustu dalších předmětů. K výhrám hodným gentlemana, jež do soutěže věnovala společnost Le Premier, patří: oblek z nejlepších italských látek Loro Piana, boty Loake, které obouvá i anglická královská rodina, a sada několika hedvábných kravat. Také příznivci kvalitního pití jistě ocení čtyřletý bourbon Red Stag od Jim Beamu.

Pro milovníky akčnější zábavy, které nebaví jen čekat, než se na ně usměje štěstěna, je připravena spousta drinking soutěží, kde budou moci vzít osud do vlastních rukou a předvést své pijácké dovednosti přímo v terénu. Odměnou pro ty nejlepší bude například Red Bull boat - trofej, jež dozajista ocení. Ve varu hosty udrží hostesky Hot chicks od Red Stagu a především nebezpečně krásné Hot Go-Go Dancers. To nejpeprnější koření do mixu dokonalé zábavy dodá, přímo z DJského pultu, oblíbené duo Dj Pájis & Dj LeeMac.

Kvůli oblibě, které se Suit up párty těší mezi studenty a zejména studentkami, dostanou všichni studenti s ISIC kartou slevu na vstup. Akční ceny drinků Red Stag za 55,-CZK a Red Stag + CocaCola za 65,-CZK jsou určeny všem, kdo udrží tempo. Pro toho, kdo by si snad na chvíli potřeboval oddychnout a povolit svou pečlivě uvázanou kravatu, je zde připravena VIP sekce, která se může stát vítanou oázou odpočinku a hlavně osvěžení.

Pokud jste stále na pochybách, zda ve středu 14.3. zavítat na Suit up párty, doporučuji krom návštěvy lékaře i oficiální stránky www.SuitUpParty.cz, kde najdete veškeré podrobnosti včetně tří oficiálních párty trailerů. Krom Barneyho Stinsona vám na nich promluví do duše i „Borec“ z pořadu Na stojáka Karel Hynek, jenž navíc přidá pár dobrých rad, tipů a triků k vašemu outfitu. Hlavním partnerem Suit up párty je Le Premier, hlavními mediálními partnery Studenta a Funt1TV a hlavním drinking partnerem je Red Stag. Tak neváhejte a hoďte se do gala, ať děláte ve středu parádu!

 

Připravila: mia/ Suit up

Poslední komentáře