Zpět

Summer of Love na Brači



Letos v září již podruhé vyrazíme na nádherný ostrov Brač ve střední Dalmácii si užít nejen krásnou týdenní dovolenou, ale i na Summer Of Love Brač - dva pořádné čtrnáctihodinové party mejdany na lodi na moři. A každý večer Sunset Chill party v baru Bračera přimo na pláži.

A line up? Marco Bailey, Kosheen DJs, Phillip Straub, ReOrder, Tráva, Loutka, Subgate, Mery En, Carlo Calabro, Crack Daniel’s, RAQ Edison, Boxi, Aleš Bleha aka Planetary Soldier. Máte chuť si zažít něco, na co budete dlouho vzpomínat? Ano? Summer Of Love Brač se hlásí o slovo! Od 6. do 15. září si to pojďte s námi užít naplno!

Brač, nejkrásnější ostrov Jadranu bude druhý zářijový týden hostit již podruhé legendární český festival Summer Of Love.
Nechte se unést atmosférou mediterální Střední Dalmácie ve spojení kvalitní elektronickou muzikou. Celkem 12 djů se postará o dva 14-ti hodinové výlety lodí. Odjíždí se v pět hodin odpoledne, vrací až v sedm hodin ráno. V ceně lodi je večeře, vino a pivo. Navíc, pro hezké veřery je tu každovečerní Sunset Chill párty v klubu Bračera v Postiře. Zbytek je prostě dovolená, moře, příroda, užívání si. Z Prahy se odjíždí v pátek 6. září a vracíme se v neděli 15. září. Líbí?

Marco Bailey - majitel labelu MB Electronic, techno maestro Ben Long, polovina dua Space Djz DJ Substance aka Kosheen DJS, rakouský producent a DJ Philipp Straub, přední slovenský progressive DJ Reorder, elitní sestava z Čech – DJ Tráva, Loutka, krásná kočka Mery En a Subgate, tranceový Boxi, Aleš  Bleha aka Planetary Soldier a slovenský RAQ Edison. Zní to jako solidní tým pro super mejdan! Všichni Djové s námi na Brači budou několik dní, což všem účastníkům zájezdu nabízí nečekané možnosti seznámení se se svými idoly, od společných obědů a večeří, po společné výlety a koupání. A to celé za skvělou cenu už od 7590 Kčs dopravou autobusem, nebo s vlastní dopravou už od 5590 Kč! V nabídce najdete několik cenových variant , a možností. Ke Gold Setu dostanete navíc jako dárek vstupenku na Trip2House Party 15. listopadu v Radosti FX a tričko Summer Of Love Brač, k Silver Setu dostanete tričko Summer Of Love Brač. Podívejte se na naše stránky www.SummerOfLoveBrac.cz a jistě si vyberete. Uzávěrka objednávek Summer Of Love Brač je 20. srpna, nejpozději 25. srpna, poté už jen last minute s příplatkem. Uvidíme se tam!

Ostrov Brač je považován za nejkrásnější ostrov Jadranského moře a nabízí mnoho příležitostí k výletům na kole, skůtru, čtyřkolkách či pěšky. Po prozkoumání krás ostrova můžete klidně vyrazit trajektem do Splitu, památného starobylého města kousek od ostrova Brač, právem zapsaného do seznamu světového dědictví UNESCO. Podobně lze snadno vyrazit na celodenní výlet na sousední ostrovy Hvar a Korčulu. Na Brači se Vás dotkne historie více jak 3500 let. Zamilujete se! Podívejte se na www.BRACtravel.cz a seznamte se s ostrovem.

Program zájezdu a ubytování:

Z Prahy se na Summer Of Love Brač odjíždí autobusy v pátek 6. září večer, návrat je v neděli 15. září kolem poledne. Můžeme Vás nabrat také v Brně či Bratislavě. Párty plavby na lodi jsou v pondělí 9.9. a ve čtvrtek 12.9., kapacita boat party je omezena na 150 lidí na jednu loď. V baru Bračera v    ře se každý večer konají Sunset Chill parties. Ostatní program je volný dle Vašich chutí a přání. Ubytování je v krásných apartmánech přímo u moře pro 4, 6 nebo 8 lidí. Každý apartmán je kompletně zařízen, včetně kuchyně, obývacího pokoje, koupelen, teras, ložnice jsou vždy pro 2 osoby. Nejlepší je samozřejmě vyrazit s kamarády v partě více lidí a zabrat si celý apartmán jen pro sebe. Jistě ale můžete vyrazit jen sólo, s tím, že buď budete mít ložnici jen sami pro sebe (za příplatek), nebo s V y ` si můžete půjčit kolo, skůtr, loď, gril…


SUMMER OF LOVE BRAČ
Program plavby lodí a Sunset Párty Bračera:

 

Sat 7.9.                 – Bracera, Sunset Welcome to Paradise

                               DJs: Tráva & Loutka

 

Sun 8.9.                – Bracera, Sunset Chill Czech It Out

                               DJs: Boxi, Mery En, Planetary Soldier

 

Mon 9.9.                - Summer Of Love Brač – Boat 1 – We Love Summer

DJs: Marco Bailey, Substance from Kosheen, Philipp Straub, ReOrder, RAQ Edison, Tráva, Loutka, Subgate, Mery En, Boxi, Planetary Soldier

 

Tue 10.9.              – Bracera, Sunset Chill Techno Gods

                               DJs: Marco Bailey, Ben Long from Space Djz, Substance from Kosheen,

Philipp Straub

 

Wed 11.9.             - Summer Of Love Brač – Boat 2 – Summer Love Us

DJs: Ben Long from Space Djz, Marco Bailey, Substance from Kosheen, ReOrder, RAQ Edison, Tráva, Loutka, Subgate, Boxi, Mery En, Planetary Soldier

 

Thu 12.9.              – Bracera, Sunset Chill Oldies But Goldies

DJs: Philipp Straub, Tráva, Loutka, Planetary Soldier

 

Fri 13.9.                – Bracera, Sunset Chill Final Countdown

DJs: Substance from Kosheen, RAQ Edison, Mery En, Planetary Soldier

 

Sat 14.9.               – Bracera, Sunset Chill Goodbye Paradise

                               DJs: Tráva & Loutka

Upozornění: Program se může měnit v závislosti na příjezdu a odjezdu Djs.

 

Tak co, pojedete s name na Summer Of Love Brač?
Na stránce
www.SummerOfLoveBrac.cz najdete v sekci “Akce” kompletní formulář, kde si stanovíte co a jak chcete, podle Vašich požadavků bude poté určena výsledná cena zájezdu. Můžete také volat na telefon 601 566 055, na bezplatnou linku 800 700 100 nebo psát na email info@SummerOfLoveBrac.cz

 

Ceník zájezdu:

Cena zájezdu nabízí několik možností dle Vašich přání a potřeb. Nejlepší cenu dostanete do 20. srpna, poté si za last minute zájemci si trochu připlatí.
Úplný GOLD SET obsahuje kompletní program včetně 2 párty na lodi, ubytování, tax a dopravy, tričko Summer Of Love Brač a vstupenku na Trip2House Party v Radosti FX 15. listopadu s Booka Shade. SILVER SET je levnější – v ceně je jen jedna party na lodi, celý další program, ubytování, taxy, doprava a tričko Summer Of Love Brač. Sunset party v Bračeře jsou zdarma pro všechny majitele Gold I Silver setů. Slevu dostanete za ubytování na přistýlce, tzn. budete spát třeba na sofa v obývacím pokoji. Můžete samozřejmě vzít vlastní auto a vyrazit po své ose, pak je zájezd o dopravu levnější. Stejně tak můžete s sebou vzít kamarády, kteří na party trip na lodi nepojedou a jen si užijí dovolenou. Nebo naopak, pokud máte zájem o lepší či luxusní ubytování, rádi Vám vyjdeme vstříc a cenu poté stanovíme podle skutečných nákladů na Vámi vybraný apartmán, nebo vilu. ROzšířenou nabídku možností luxusního ubytování najdete na www.BRACtravel.cz. A podobně si můžete objednat pouze party na lodi, pokud už v Chorvatsku v té době budete.

 

AKCE = Dejte dohromady 9 lidí a dostanete jeden zájezd s 50% slevou! Dejte dohromady 15 lidí a máte jeden zájezd zcela zdarma!

 GOLD SET = 8290 Kč do 20.8.2013, poté 8990 Kč do 31.8.

Gold Set obsahuje: 2x party na lodi, kompletní program vč. Sunset Party v Bračeře, ubytování 7 nocí, tričko Summer Of Love Brač a vstupenku na Trip2House Party v Radosti FX 15. listopadu s Booka Shade, dopravu autobusem, trajekt, taxy.

SILVER SET = 7590 Kč do 20.8.2013, poté 8290 Kč do 31.8

Silver Set obsahuje: 1x party na lodi, Sunset Party v Bračeře, ubytování 7 nocí, tričko Summer Of Love Brač, trajekt, taxy.

GOLD SET s vlastní dopravou = 6290 Kč do 20.8.2013, poté 6990 Kč do 31.8

Gold Set obsahuje: 2x party na lodi, kompletní program vč. Sunset Party v Bračeře, ubytování 7 nocí, tričko Summer Of Love Brač a vstupenku na Trip2House Party v Radosti FX 15. listopadu s Booka Shade, trajekt, taxy.

SILVER SET s vlastní dopravou = 5290 Kč do do 20.8.2013, poté 6290 Kč do 31.8

Silver Set obsahuje: 1x party na lodi, Sunset Party v Bračeře, ubytování 7 nocí, tričko Summer Of Love Brač, trajekt, taxy.

JEN DOVOLENÁ s dopravou = 5290 Kč do 20.8., last minute 5790 Kč.

V ceně ja zahrnuto: doprava, ubytování 7 nocí, trajekt, taxy.

JEN DOVOLENÁ s vlastni dopravou = 3290 Kč do 20.8., last minute 3690 Kč.

V ceně ja zahrnuto: ubytování 7 nocí, taxy.

1 PARTY NA LOĎI = 790 KČ

 

2 PARTY NA LOĎI = 1490 KČ

 

Příplatek za 1 lůžkovou ložnici = 2890 Kč


Sleva za ubytování na přistýlce =
790 Kč

 

Podrobnější info: www.SummerOfLoveBrac.cz
Event stránka: www.facebook.com/SummerOfLoveBrac
Info telefon: 601 566 055 nebo bezplatná linka 800 700 10

Email: Info@SummerOfLoveBrac.cz

Připravila: mia/ SoL

Poslední komentáře