Zpět

SWEDISH HOUSE MAFIA A ABSOLUT GREYHOUND ROZTANČILI O2 ARÉNU



Švédské trio poprvé a naposledy navštívilo Prahu v rámci svého posledního turné příznačně pojmenovaného One Last Tour, čítajícího 26 koncertů po celém světě. A Praha ho přivítala s nadšením. Steve Angello, Axwell a Sebastian Ingrosso rozjeli za podpory značky Absolut opravdu velkolepou show, kterou si fanoušci vychutnávali všemi smysly. Vizuální efekty, skvěle nazvučená taneční hudba a spousta dobrého pití. Absolut vodka šla na dračku. Během večera dokázalo nadšené publikum vypít 530 litrů skvělého destilátu.

Kromě toho, že značka pomohla narýsovat itinerář velkolepého koncertního turné, stará se také o to, aby každý večer One Last Tour byl mimořádným zážitkem. ABSOLUT navíc ve vybraných městech uspořádá exkluzivní rozhovory a zprostředkuje setkání s fanoušky. Praha si kromě mnoha jiných hitů mohla vychutnat například i Greyhound – skladbu přímo inspirovanou ABSOLUT GREYHOUND koktejlem. Při její premiéře v newyorské Madison Square Garden doslova šílelo nadšením 20 000 fanoušků. Unikátní videoklip shlédlo na YouTube už více než 20 milionů lidí. ABSOLUT zkrátka přináší dokonalý koktejl zážitků.

Podpora Swedish House Mafie je jednou z největších aktivit značky ABSOLUT, která umění podporuje již více než třicet let. Dlouhodobě spolupracuje s předními umělci v oblasti hudby, umění a módy. Mezi zvučnými jmény podporovanými značkou ABSOLUT je například americký raper Jay-Z, zpěvák Cee-Lo Green nebo z historie malíř a grafik Andy Warhol.

O tom, že spojení švédských DJských hvězd a ABSOLUT je mimořádně úspěšné svědčí i neskutečná rychlost, s jakou se vyprodávají jednotlivé koncerty světového turné. Lístky na show v newyorské Madison Square Garden byly pryč za méně než osm minut. Kanadští fanoušci si vstupenky na koncert v Chicagu rozebrali během pěti minut a v San Francisku se lístky prodávaly přesně minutu.

Pokud jste na koncertě chyběli, anebo si jeho skvělou atmosféru chcete připomenout,  se sklenkou  koktejlu ABSOLUT GREYHOUND a videoklipem Greyhound od Swedish House Mafia to půjde samo. Koktejl si můžete namíchat zcela jednoduše i sami doma:

RECEPT NA KOKTEJL ABSOLUT GREYHOUND

1 díl ABSOLUT VODKY,

3 díly šťávy z růžového grapefruitu, osminka grapefruitu

 

Do sklenky s ledem nalijte vodku a šťávu z grapefruitu. Ozdobte ovocem. Servírujte a vychutnejte!

 

Další informace:  http://www.facebook.com/absolut.cz , http://www.onelasttour.com

http://www.absolut.com

 Připravila: mia/ Absolut

Poslední komentáře